ZOMERTROFEE 2023

25-10-2023

Door Maria Vermeulen-Nillesen

Woensdag 25 oktober waren we weer met 25 dames aanwezig om te spelen en onze 2 winnaressen toe te juichen die deze zomer het beste gespeeld hebben. Van de 28 Qualifying wedstrijden op de woensdagochtend tellen de beste 11 Stablefordscores.
Wie dan de meeste punten heeft is de winnares.
 
Bij de 18 holes wisten we het al in september. De winnares heeft een dip gehad maar is weer volledig terug op haar oude competitie niveau. De green aanspelen is haar specialiteit en ze heeft ook de putwedstrijd gewonnen. Ze is nu de oudste speelster die de zomertrofee in haar handen mag houden en dat is zeer welverdiend.
 
       1: Wil Gerritse380
       2: Henriëtte Vooren367
       3: Maria Vermeulen: 349
 
De 9 holes competitie was tot het einde toe spannend. Het verschil met de winnares was lange tijd maar 2 punten. Maar ze heeft die voorsprong vast kunnen houden en met de laatste wedstrijd nog kunnen vergroten naar 3 punten. Knap gedaan.
 
       1: Adrie van Beest: 198
       2: Hetty van Gammeren: 195
       3: Greet den Breejen: 189
 
Met 25 dames hebben we uitgebreid van een heerlijke lunch kunnen genieten. Ook zijn we nog gesponsord met voor iedereen een doosje golfballen. Daar zijn we allemaal verguld mee zoals je kunt zien op de foto.

Het was een geslaagde dag en we gaan allemaal vol goede moed weer de winter tegemoet.
 
ZOMERTROFEE 2023

« Terug