Brasserie

Gewoon Gezellig!

Brasserie Almkreek is uniek gelegen in het Land van Heusden en Altena, een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Holland op z’n mooist!

Of u nu komt om te golfen, een zakelijke afspraak heeft of om gewoon even weg te zijn van ‘de drukte van alledag’ ... in Brasserie Almkreek kunt u dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’.

De kaart van Brasserie Almkreek wordt steeds afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten zoals Rivierenlanderrund van Keurslager Theo Barten, brood en patisserie van de ambachtelijke bakker Van der Grijn, dagverse groenten van Arie van der Stelt, kaas van Kaasboerdeij De Lange Hoeve, honing van Landgoed Clootwijck en vis van Wylax. De beste producten uit de regio, klik hier voor het overzicht.

Brasserie Almkreek beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie beschikt Almkreek over diverse zalen waar u terecht kunt voor uw feest, bijeenkomst of vergadering. De uitgebreide parkeerfaciliteiten geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Kortom … Almkreek bezit alle elementen voor het slagen van uw evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Openingstijden

De Brasserie is 7 dagen per week open, van 08:30 uur tot 20:00 uur. De keuken is geopend vanaf 11:00 uur. Gedurende de winter kan hier van afgeweken worden.

Wilt u er zeker van zijn dat u kunt dineren, dan raden wij u aan om telefonisch contact op te nemen: 0183-403 592.

Wij heten u van harte welkom!