Brasserie

Vanaf maandag 25 januari jl. zijn we bezig om op Almkreek het dak te vernieuwen. De asbest dakdelen worden verwijderd en vervangen door een nieuw dak. Uiteraard wordt dit verzorgd door een erkend bedrijf die alle veiligheidseisen in acht neemt.
 
Dit houdt in dat we de BRASSERIE moeten sluiten in de periode 1 t/m 14 februari. In die periode kunnen er dus geen boxen besteld worden. Take Away voor in de baan gaat wel gewoon door. Dus een kopje koffie en koeken kun je bestellen. Broodjes niet!

Afhankelijk van het weer (en eventuele andere omstandigheden) gaan we er van uit dat langer sluiten niet nodig is, maar .... rond 14 februari laten we je daarover meer weten.
 
Gewoon Gezellig!

Brasserie Almkreek is uniek gelegen in het Land van Heusden en Altena, een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Holland op z’n mooist!

Of je nu komt om te golfen, een zakelijke afspraak hebt of om gewoon even weg te zijn van ‘de drukte van alledag’ ... in Brasserie Almkreek kun je dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’.

De kaart van Brasserie Almkreek wordt steeds afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten.

Brasserie Almkreek beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie beschikt Almkreek over diverse zalen waar je terecht kunt voor jouw  feest, bijeenkomst of vergadering. De uitgebreide parkeerfaciliteiten geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.

Kortom … Almkreek bezit alle elementen voor het slagen van jouw evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Openingstijden
De Brasserie is in verband met de nieuwe coronamaatregelen per 14 oktober 22.00 uur voorlopig gesloten!

De Brasserie is 7 dagen per week geopend vanaf 08:30 uur. De keuken is geopend vanaf 11:00 uur. Gedurende de winter kan hier van afgeweken worden én wordt reserveren voor het diner aanbevolen.

Wil je er zeker van zijn dat je een hapje kunt komen eten, dan raden wij je aan om telefonisch contact op te nemen: 0183 - 403 592.

Wij heten je van harte welkom!