Leuk voor BEGINNERS

Speciaal voor BEGINNERS in golf organiseren we activiteiten waar je op een ongedwongen, gezellige manier het golfspel kunt leren, in kleine groepjes met volledige aandacht van de pro.

We hebben activiteiten voor alle niveau’s, van beginners tot gevorderden. De activiteiten sluiten we meestal af in de Brasserie of op het terras, dé ideale mogelijkheid om andere golfers te leren kennen.

Welk niveau heb jij?
Bij de activiteiten op onze websites vermelden wij (vanaf half februari 2024) zoveel mogelijk het niveau van de activiteit om te voorkomen dat je als beginner bij een activiteit met zéér ervaren golfers terecht komt. Je kunt ook alle activiteiten terug vinden in de Activiteiten Agenda van Hollandsche Golfclub, klik hier.

(Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie)


EXTRA:
MEET & PLAY WEDSTRIJDEN OP ALMKREEK


Speciaal voor nieuwe leden van Golfclub Almkreek én de deelnemers aan onze Lespakketten Golfstart organiseert Golfclub Almkreek iedere week op zaterdag Meet & Play wedstrijden. De naam zegt het al: elkaar (nieuwe leden van de golfclub én Golfstartpakket deelnemers) in een ongedwongen sfeer ontmoeten en samen een balletje slaan. Ook deze wedstrijden worden gezamenlijk afgesloten in de Brasserie. Gewoon Gezellig!

In het menu hiernaast zie je de diverse wedstrijden die worden georganiseerd.

Heb je een vraag?

Voor Hollandsche Golfclub,
stuur een e-mail naar Ruby: activiteiten@hollandschegolfclub.nl

Voor Golfclub Almkreek,
stuur een e-mail naar Cees: wedstrijden@golfclubalmkreek.nl

Via dit laatste adres kun je je ook aanmelden voor de Meet & Play wedstrijden.