HERINNERING

26-05-2020


Get golf ready 2020 Golfclub Almkreek
 
Nu we weer mogen gaan golfen, is het voor velen van ons een hele klus om op zo’n korte termijn de vorm weer op te pakken. De Golfclub en de Golf Academy hebben daarvoor een training van 5 lessen samengesteld. Die gaan wij jullie natuurlijk aanbieden voor een zeer aantrekkelijk tarief. Zowel de Golfclub, als de Golf Academy sponsoren deze trainingen.
 
Wat gaan wij jullie aanbieden om zo snel mogelijk in vorm te komen?
 
Sinds de uitbraak van het Corona virus hebben de meeste leden elkaar bijna of zelfs helemaal niet meer gezien. Daarom hebben we gekozen voor groepstrainingen van 4 personen om samen weer te kunnen gaan trainen en golfen. Uiteraard houden we ons daarbij volledig aan de regels van de RIVM. Dit is ontzettend belangrijk, willen we allemaal gezond blijven.
 
Wat bieden de Golf Academy en de Golfclub jullie aan?

Groepstrainingen (4 personen 50 min )
Voor mensen die dus graag met gepaste afstand iets samen willen doen. Onze leden stellen zelf een groepje van 4 personen samen. Eén persoon uit de groep heeft contact met de golfprofessional voor het inboeken van de lessen.
 
Programma :
  • Les 1  -  Chippen  -  Swingen
  • Les 2  -  Bunker  -  Pitchen
  • Les 3  -  Putten  -  Hybride
  • Les 4  -  Lobshot  -  Driver
  • Les 5  -  80-20 regel  -  Moeilijke liggingen
Normaal zijn de kosten € 20,= per les pp., oftewel € 100,= pp. voor de volledige training. Maar daar zowel de Golfclub, als de Golf Academy samen deze trainingen willen sponsoren, vragen wij van jullie een bijdrage van slechts € 60,= pp. voor het totale trainingspakket.
 
Deze aantrekkelijke aanbieding is nog maar geldig tot en met 19 juni.
 
Dus geef je snel op!

 
Hetzij met 3 anderen voor een groep van 4, maar individueel opgeven kan ook. Wij zullen dan zoveel mogelijk naar niveau de groepen samen stellen.
 
Jullie kunnen je opgeven bij de pro’s: Wij hopen dat jullie allemaal gaan meedoen!

Hartelijke groeten,

Namens Golfclub Almkreek en Golf Academy Almkreek,
Hans Mars (Voorzitter)
HERINNERING

« Terug