HANDICARTWEDSTRIJD - 22 JUNI

18-06-2019

Golfen voor het goede doel! Doet u ook mee?Zaterdag 22 juni 2019 wordt de jaarlijkse HANDICARTWEDSTRIJD gehouden met na afloop een grote loterij waarbij veel mooie prijzen te winnen zijn (onder meer waardebonnen van Go4Golfreizen, greenfee’s, taarten, vleespakketten enz.). De opbrengst van deze golfdag en die van de loterij komen ten goede aan de Stichting Handicart en die op ons golfpark.
 
De Stichting Handicart heeft als doelstelling tijdelijk of permanent mindervalide golfers in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. De Stichting werd in 1986 opgericht. Nu, drieëndertig jaar later, maken, dankzij de onmisbare steun van ruim 35.000 donateurs, ruim 21.300 mindervalide golfers met een gebruikerskaart voor een handicart dankbaar gebruik van de diensten van de Stichting. Dankzij donaties aan de Stichting Vrienden van Handicart zijn er nu ruim 725 Handicarts geplaatst bij 112 golfclubs. Daarnaast heeft de Stichting Handicart  afspraken gemaakt met, op dit moment, 52 banen waar ruim 230 buggy’s staan (geen eigendom van de stichting). Donateurs maken met hun jaarlijkse donatie van gemiddeld € 32.50 de verdere groei van het aantal Handicarts mogelijk.
  • U kunt zich nu individueel of als team inschrijven
  • Inschrijfgeld € 15 per deelnemer.
  • Aanmelden kan via de ledensite of bel Jos Smits 06 - 57 711 149. Mailen mag ook: a.smits900@upcmail.nl
  • Gastspelers zijn meer dan welkom om, tegen gereduceerde greenfee (€ 50 = incl. deelname aan de wedstrijd), mee te doen.
  • We starten om 11.00 uur vanaf hole 1 en hole 10.
  • Spelvorm is greensome.
  • De winnende flight ontvangt een uitnodiging deel te nemen aan de regiofinale.
Wilt u liever 9 holes spelen, dat kan ook. Op de ledensite kunt u inschrijven of door mij te informeren.

Na de wedstrijd wordt kunt u gezellig blijven eten in de Brasserie. U kunt deze dag genieten van de dagschotel, kipshoarma met frites en garnituur voor € 12,50. De intekenlijst ligt zaterdagmorgen bij de wedstrijdtafel óf u geeft bij uw inschrijving aan dat u hiervan gebruik wilt maken.

Wij hopen van harte velen van u te mogen begroeten zaterdag 22 juni a.s.!

Handicartconsul van Golfclub Almkreek, Jos Smits.

(op de foto de winnaars van vorig jaar: Leo Barendregt en Walter van den Berg)
HANDICARTWEDSTRIJD - 22 JUNI

« Terug