2 Golfbanen, 32 holes - WELKOM!Almkreek bestaat sinds 1995 en is door zijn bijzondere ligging, een park dat bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het park is uniek gelegen in het Land van Heusden en Altena, midden in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Holland op z’n mooist!

De 2 golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. Almkreek is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers.

Banen en faciliteiten

9 holes par 3 baan  |  14 holes par 3 | 4 baan
Voor de beginnende golfers is er een 9 holes par 3 baan, waarop zonder baanpermissie of officiële handicap gespeeld kan worden. Een rondje spelen op deze baan is een mooie manier om familie en vrienden vrijblijvend kennis te laten maken met het golfspel.

En dan is er ook de 14 holes par 3 | 4 baan. De beginnende golfer kan op deze baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. 
 
18 holes baan
Golfpark Almkreek is sinds november 2007 een A-gecertificeerde golfbaan. Deze baan is rustig en mooi gelegen, aangelegd in een polderlandschap, waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

Faciliteiten
Almkreek beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golfschool.

Op het park vind je ook Brasserie Almkreek. Hier kun je dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van 'gewone gezelligheid'. De kaart van Brasserie Almkreek wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten.

Brasserie Almkreek beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie beschikken we over diverse zalen waar je terecht kunt voor je feest, bijeenkomst of vergadering. De maximale capaciteit van de zalen is 500 personen. De (gratis) uitgebreide parkeerfaciliteiten op eigen terrein geven je de gelegenheid om makkelijk te parkeren. Ook aan electrische auto's hebben we gedacht!