2 Golfbanen, 32 holes - WELKOM!


Almkreek bestaat sinds 1995 en is door zijn bijzondere ligging, een park dat bij uitstek geschikt is om snel weg te zijn van ‘de drukte van alledag’. Het park is uniek gelegen in het Land van Heusden en Altena, midden in een landschap met typische Hollandse vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. Holland op z’n mooist!

De 2 golfbanen op het park hebben schitterende waterpartijen, verrassende hoogteverschillen, goed onderhouden fairways en prachtige greens. Almkreek is geschikt voor beginnende én gevorderde golfers.

Banen en faciliteiten

14 holes par 3/4 baan - Ideaal voor de beginnende golfer
Voor de beginnende golfers is er een 14 holes par 3/4 baan, waarop zonder baanpermissie of officiële handicap gespeeld kan worden. Deze baan leent zich voor ieder niveau golfer. De beginnende golfer kan op de par 3/4 baan leren golfen. Voor de gevorderde golfer is deze baan uitermate geschikt voor het oefenen en verbeteren van het korte spel. 

Een rondje lopen op deze baan is een mooie manier om familie en vrienden vrijblijvend kennis te laten maken met het golfspel.
 
18 holes baan
Golfpark Almkreek’ is sinds november 2007 een A-gecertificeerde golfbaan. Deze baan is rustig en mooi gelegen, aangelegd in een polderlandschap, waarin fauna en flora zich bijzonder goed ontwikkeld hebben. De schitterende waterpartijen maken de goed onderhouden baan een uitdaging, voor zowel lage handicappers als minder geoefende spelers.

Klik hier voor een video-impressie van Almkreek. U krijgt per video een rondleiding of kunt de holes afzonderlijk 'bezoeken'.

Faciliteiten
Almkreek beschikt over een verlichte en deels overdekte driving range, uitgebreide oefenfaciliteiten en een Golf Academy.

Op het park vindt u naast de diverse indoor- en outdoor oefenfaciliteiten, Brasserie Almkreek. Hier kunt u dagelijks genieten van heerlijke koffie, een lekker wijntje of een vers bereide maaltijd in een sfeer van ‘gewone gezelligheid’. De kaart van Brasserie Almkreek wordt afgestemd op het seizoen en onze keukenbrigade maakt gebruik van eerlijke, regionale producten. 

Brasserie Almkreek beschikt over een prachtig gelegen, groot en zonnig terras dat uitkijkt over de golfbaan. Naast de brasserie beschikt Almkreek over diverse zalen waar u terecht kunt voor uw feest, bijeenkomst of vergadering. De maximum capaciteit van de zalen is 550 personen. De uitgebreide parkeerfaciliteiten op eigen terrein geven de gelegenheid om makkelijk te parkeren.