Meet & Play

Speciaal voor de nieuwe leden van Golfclub Almkreek én de deelnemers aan Golfstart organiseert Golfclub Almkreek iedere week een gezellige Meet & Play op de “14 holes kleine baan”.

En één keer per maand maken we er tijdens onze Nieuwe golfers: Meet & Play als Team, een extra feestje van, om iedereen te laten zien hoe leuk het is om samen te golfen.*)

De naam zegt het al: elkaar (nieuwe leden van de golfclub en Golfstartpakket deelnemers) in een ongedwongen sfeer ontmoeten en samen een balletje slaan.

Waar, wanneer en hoe laat?

Golfpark Almkreek, kleine baan (14 holes par 3 baan)
  • Zaterdag 22 en 29 juni.
We starten steeds vanaf 13.30 uur. We sluiten de middag gezellig af met een prijsuitreiking in de Brasserie.

Inschrijfgeld
  • EUR 2 per deelnemer
  • Voor het golfen wordt een ronde van je speelrecht afgeboekt.
Leuk?
Je kunt aanmelden t/m 12.00 uur de middag voorafgaand aan de activiteit
Stuur een e-mail naar Cees Duijzer: klik hier.

*) Op deze zaterdag van de maand maken we er een extra feestje van: we starten allemaal tegelijk, zodat we ook tegelijk terug zijn in de Brasserie voor een gezellige afsluiting. We spelen Texas Scramble (klik hier). Dit betekent golfen als een team.
Eng? Nee hoor, want lees de beschrijving maar: je speelt gewoon altijd met de beste bal van het team verder, dus het is helemaal niet nodig om je zorgen te maken over slechte ballen. Behalve misschien als iedereen in het water of de bosjes heeft geslagen.

Vragen?
Heb je een vraag, stuur een mailtje naar Cees Duijzer: wedstrijden@golfclubalmkreek.nl.