Zakelijk golfen

Een dagje ontspanning buiten kantoor, een frisse neus halen, genieten van boslucht en op hetzelfde moment sportief en zakelijk bezig zijn ... Golfpark Almkreek is dé ideale ontmoetingsplaats voor het bedrijfsleven! Want waar anders verloopt het leggen van (zakelijke) contacten zo vanzelfsprekend als bij het golfen.

Naast de 9 | 14 én uitdagende 18 holes golfbanen beschikt Almkreek over een gezellige brasserie met groot, zonnig terras en prachtig uitzicht, een intieme binnentuin, diverse zalen en uitgebreide (gratis) parkeerfaciliteiten. Een ideale locatie voor presentaties, vergaderingen en en personeelsfeesten.

Speciaal voor ondernemers biedt Almkreek diverse bedrijfslidmaatschappen aan. Met zo'n lidmaatschap kun je o.a. iedere maand deelnemen aan wedstrijden met andere ondernemers. Het doel is ondernemers een plaats te geven waar men in een ‘Gewoon Gezellige’ sfeer zakelijk kan netwerken en contacten kan onderhouden. Een ander leuk voordeel: sluit je een bedrijfslidmaatschap af dan ben je ook gelijk lid van Golfclub Almkreek, hét sociale hart van het golfpark. Een gastvrije vereniging waar iedereen meer dan welkom is.

Kortom ... een bedrijfslidmaatschap afsluiten op Golfpark Almkeek is GEWOON GEZELLIG!

Klik hier voor de bedrijfslidmaatschappen met veel voordelen.

Hopelijk zien we je binnenkort!