St. HandicartHandicarts
Golfclub Almkreek stelt, in samenwerking met de landelijke Stichting Handicart en Golfpark Almkreek, handicarts beschikbaar voor golfers die slecht ter been zijn. Dat gaat niet zo maar. Een actieve handicartcommissie van de golfclub werft daarvoor donateurs en genereert inkomsten uit sponsoractiviteiten. Ga daarom altijd zorgvuldig om met de  handicart en laat hem schoon en in goede staat achter voor de volgende gebruiker!

Handicarts zijn bedoeld voor golfers die om welke reden ook niet meer instaat zijn om 9 of 18 holes te lopen. Om gebruik te kunnen maken van een handicart is een medische verklaring en een handicart pas vereist. Klik hier voor het aanvraagformulier voor een handicartpas. Clubleden leveren het volledig ingevulde formulier via de receptie van Almkreek in. Ben je geen lid dan kun je het opsturen naar de Stichting Handicart. Klik hier voor de contactgegevens.

Er zijn altijd nieuwe donateurs nodig. Gebruikers van handicarts melden zich automatisch ook aan als donateur. Niet gebruikers kunnen zich aanmelden bij de stichting Handicart of bij hun clubconsul. Wil je donateur worden? Klik hier.

Wil je gebruik maken van een Handicart op ons golfpark?
  • Reserveer deze dan via 0183-403592.
  • De huurprijs is voor 9 óf 18 holes EUR 7,50.