Tarieven


Golf is een fantastische sport! Het wordt echter pas écht leuk als je weet waar het in deze sport om draait.

De professionals van Almkreek kunnen u alles vertellen over spelplezier en succesbeleving. Ze nemen de tijd om een lesprogramma voor u op te stellen dat perfect bij u past. U kunt bij ons terecht voor het halen van uw baanpermissie of een handicap, maar ook wanneer u uw handicap wilt verlagen.

Individueel of in groepsverband
Op Almkreek kunnen beginners en gevorderden zowel individueel als in groepsverband lessen volgen. Er zijn golflessen die beginners opleiden tot het golfvaardigheidsbewijs en gevorderde spelers kunnen kiezen uit een diversiteit van themalessen en groepstrainingen. Naast de diverse lespakketten en trainingsprogramma’s is het ook mogelijk om privélessen te nemen voor beginners en gevorderden.

Hiernaast vindt  u een overzicht van alle tarieven, van lessen voor beginners tot arrangementen met clinics, soorten lidmaatschap van 'werk en speel' tot 'gezellig samen', etc.

Bezoekers, greenfeespelers
Bezoekers, greenfeespelers, zijn meer dan welkom! In het menu links, vindt u de greenfeetarieven en de mogelijkheden om materiaal te huren.

Golfers: vier een feestje op Amkreek! EUR 10,00 per persoon
En bent u zelf golfer en wilt u uw vrienden en familie kennis laten maken met deze mooie sport? Nodig ze uit en 'vier een feestje' op Almkreek. Voor EUR 10,00 worden uw gasten ontvangen, krijgen ze een golfles en gaat u samen met hen de baan in. De dag wordt afgesloten met een drankje. Of u nu lid bent van Almkreek of niet ...

Kunt u iets niet vinden, mist u iets? Laat het ons weten via info@golfpark-almkreek.nl