Wedstrijden en Activiteiten

ACTIVITEITEN OKTOBER, NOVEMBER ÉN DECEMBER


De herfst heeft zijn intrede gedaan. De avonden worden wat korter om te golfen, maar het is tot eind oktober nog zomertijd. Daarna is het even gedaan met het golfen in de avond. Maar daar hebben we iets voor in de plaats gekregen. Namelijk op zondagmiddag kan je meedoen met de DUO-WEDSTRIJD (klik hier). Die is elke zondagmiddag. In oktober starten we om 15.00 uur en in november en december om 14.00 uur. Je speelt in een flight van 2 duo’s tegen elkaar. Op dit moment is er heel veel belangstelling hiervoor. Doe ook eens mee!

Verder kan je bijna elke dag meedoen aan een wedstrijd. Cees en de andere vrijwilligers zullen je met open armen ontvangen. Almkreek is een prima plek om in je vrije tijd naar toe te gaan. De baan ligt er prachtig bij en de horeca is een mooi sluitstuk van je rondje golf.

Deze drie laatste maanden van dit jaar hebben we naast de reguliere wedstrijden nog een paar speciale leuke dingen. Zo organiseren we op de vrijdagmiddag 21 oktober een Vrijdagmiddaggolf en -borrelwedstrijd. Op 29 oktober is de good old Cross Country (klik hiier). En op 17 december is er al weer de Oliebollenwedstrijd. Leuke dingen om naar uit te zien en om naar Almkreek te komen.

In de activiteitenkalenders hieronder kun je precies zien wat er te doen is én wanneer.

Geniet er van!
 
Wedstrijdcommissie Golfclub Almkreek,
Cees Duijzer en Henk Admiraal.

Ik wil graag golfen