Hoe is het toch met ... november

01-11-2023

Op de vorige Nieuwsbrief waarin voor het eerst deze rubriek was opgenomen, kregen we positieve reacties. Dat sterkt ons om daarmee door te gaan in deze Nieuwsbrief.
 
Om de daad bij het woord te voegen, here we go:

Hoe is het toch met …
  • Andre Dubbeldam is opgenomen in het ziekenhuis voor onderzoek. Tot nu toe is er nog niets gevonden. Maar zijn omvallen en misgrijpen is wel erger geworden. Heel vervelend Andre. Hopelijk vinden ze snel wat er aan de hand is.
  • Liesbeth van Suijlekom is aan de betere hand. Of misschien exacter om van de beterende schouder te spreken. Golfen zit er nu even niet in. Maar dat komt hopelijk weer gauw.
  • Arie van Bennekom is weer thuis. Hij had poliepen in zijn blaas en kreeg daarvoor de verkeerde medicijnen. Maar na een kuur is dit weer onder controle.
  • Ben Stoffer lag op de IC in het ziekenhuis in Gorinchem. Hij had een bloeding in zijn darmen. Ben is nu weer thuis.
  • Lia de Ruijter is met hartklachten opgenomen geweest in het ziekenhuis. Ze hebben de oorzaak van haar klachten niet kunnen vinden. Zij loopt nu met een kastje onder haar huid om te achterhalen wat nu de oorzaak is van haar hartklachten.
Wij wensen jullie allen een spoedig herstel en hopelijk tot snel op Almkreek.

Verder zijn er weer veel mensen verkouden. Ook hier en daar steekt de griep de kop weer op. Wees voorzichtig. En voor 65-plussers onder ons is de coronaprik weer beschikbaar. Beter voorkomen dan genezen. Houd je gezond!
 
Aarzel niet, als iets weet van een collega golfer van Almkreek of als je persoonlijk iets wil melden dat anderen in onze club zal interesseren. En mail dat dan naar mij.
 
Ad Gravendeel
Secretaris@golfclubalmkreek.nl
Hoe is het toch met ... november

« Terug