Hoe is het toch met ... december

29-11-2023

Het is herfst. En dan steekt her en der de griep weer de kop op. Zelfs corona is niet helemaal weg. Wees voorzichtig, houd je aan de basisregels en voorkom dat je in de ziekenboeg terecht komt. Voor een aantal van onze leden is dat om verschillende redenen niet gelukt. Vandaar deze rubriek met de laatste stand.

Hoe is het toch met ... ?
  • Bij Andre Dubbeldam is na verschillende onderzoeken hersenvliesontsteking geconstateerd. Ruggenprikken, mri-scans, enzovoort, enzovoort. Alles is uit de kast gehaald om hier achter te komen. Het is plotseling gekomen en de medici gokken er op dat het ook zo weer zal verdwijnen. Feit is dat Andre zich nu elke dag een stukje beter voelt.
  • John Schoemans had een onfortuinlijke aanvaring met een voorwerp dat in de garage op hem viel. Er is vastgesteld dat er daardoor scheurtjes in zijn spieren zitten en dat een langdurige behandeling noodzakelijk is. John: “Ik mis het golfen en de gezelligheid enorm. Maar helaas voorlopig geen golf.”
  • Lex Overweter is vanwege klachten in zijn ribben vier dagen voor onderzoek opgenomen geweest in het ziekenhuis. Er was longembolie vergezeld met een longontsteking geconstateerd. Inmiddels is Lex aan de beterende hand.
  • Berend de Vries  heeft een paar tia’s gehad en is in een revalidatie tehuis opgenomen.
  • Jan Westendorp  heeft een staaroperatie ondergaan. Een geslaagde ingreep. Jan kijkt nu weer fris de wijde wereld in.
Wij wensen jullie allen een spoedig herstel en hopelijk tot snel op Almkreek.
 
Verder zijn er nogal wat leden die niet kunnen golfen omdat zij niet met een buggy de baan in mogen. Het is helaas te nat en te zompig, buggies beschadigen daardoor de baan. Zo sprak ik Cees Duijzer, die normaal gesproken elke dag de baan in gaat. Cees heeft sinds 27 september niet meer gegolfd op Almkreek. Het effect voor deze groep golfers  is dat ze hun wekelijkse of dagelijkse beweging gaan missen. Spieren worden stijf. Hun conditie gaat achteruit. En hetzelfde gebeurt met hun humeur. Kop op mensen, het zal toch wel eens droog en zonnig worden!
 
Aarzel niet, als je iets weet van een collega golfer van Almkreek of als je persoonlijk iets wil melden wat anderen in onze club zal interesseren. En mail dat dan naar mij, dan komt dat in de Nieuwsbrief.
 
Ad Gravendeel
Secretaris@golfclubalmkreek.nl
Hoe is het toch met ... december

« Terug