Hoe is het toch met ...

11-10-2023

Cees, maar ook andere bestuursleden van onze club krijgen vaak die vraag. “Hoe is het met…. Ik heb hem of haar al een tijdje niet meer gezien op de golfclub.” Meestal kan Cees of anderen  wel een goed antwoord geven op die vraag en kunnen we vertellen wat er aan de hand is. Nieuwe heup of knie. Bestraling, of gevallen en de arm gebroken, of een ski ongeluk. Of soms iets ergers. We zijn als golfclub behalve een sportclub ook een sociale gemeenschap. En in een sociale gemeenschap wil je weten hoe het met de anderen in jouw gemeenschap gaat.

Overigens in een sociale gemeenschap gebeuren niet alleen nare dingen die vermeldenswaard zijn. Er zijn ook hele leuke dingen die je met elkaar wilt delen. Bijvoorbeeld: iemand trouwt, of iemand wordt oma, of iemand is geslaagd voor zijn examen. Leuk om te weten. Leuk om er iets mee te doen. En dat laatste doen wij als bestuur van Golfclub Almkreek. We sturen dan een bloemetje. Of schrijven een opbeurend kaartje. Maar natuurlijk zijn we niet van alle heuglijke en minder heuglijke gebeurtenissen binnen de club op de hoogte. Vandaar mijn verzoek aan jullie, leden van Golfclub Almkreek, als je van situaties op de hoogte bent waarvan je denkt dat het goed is dat andere clubleden dat willen weten, meld dat dan bij mij via mijn mailadres. Dan zorg ik er voor dat dit in de Nieuwsbrief wordt vermeld. En wel onder de nieuwe rubriek: “Hoe is het toch met….”
 
Om de daad bij het woord te voegen, here we go:

Hoe is het toch met …..?
  • Piet Cramer heeft ons laten weten dat hij het leuk vond iets van ons te horen tijdens zijn ziekte. Hij schrijft ons dit: "Zaterdag 19 augustus jongstleden werd ik aangenaam verrast met een prachtige bos bloemen. Hiervoor dank ik bestuur en leden en hoop spoedig weer aanwezig te zijn op de herenochtend. Groet, Piet Cramer."
  • Wim van de Lagemaat zit al een tijdje in de lappenmand. Hij heeft problemen met zijn hart. Wim wacht op een oproep van het ziekenhuis voor nader onderzoek. Wim kan voorlopig nog niet golfen, maar ziet er naar uit dat weer op te pakken.
  • De situatie met Cees Duijzer is nu stabiel. Cees golft volop. Laatst vertelde hij me dat hij op 1 dag 45 holes had gelopen. Hierbij moet wel gezegd worden dat onder ‘gelopen’ ook je voortbewegen in een buggy valt.
Aarzel niet, als iets weet van een collega golfer van Almkreek of als je persoonlijk iets wilt melden dat anderen in onze club zal interesseren. En mail dat dan naar mij.
 
Ad Gravendeel
secretaris@golfclubalmkreek.nl
Hoe is het toch met ...

« Terug