Uitreiking Winterbokaal

08-04-2024
 
Woensdag 27 maart is voor de 21e keer de Winterbokaal van De Dames uitgereikt.

In 1999 heeft Jan van Beest de prachtige beker gedoneerd. Alle winnaressen van de afgelopen jaren staan erop gegraveerd. De eerste in 1999 is Marlies de Jong.

Ooit is er een winnares geweest die niet wist dat het een wisseltrofee was en in de beker hebben toen vogeltjes zich genesteld in haar tuin. Sindsdien zitten er wat gebruik sporen op. Na corona zijn we de beker even kwijt geweest. Dat was paniek maar gelukkig vond de administratie de beker weer terug in een kast achter grote zware dozen met papier.

Jan van Beest mag nu genieten van zijn eigen beker op de schoorsteenmantel thuis want Adrie van Beest heeft dit jaar gewonnen. En ook nog eens zeer overtuigend met 10 punten verschil.
 
1: Adrie van Beest                  213
2: Maria Vermeulen                203
3: Anneke Aanraad                188
 
Maria heeft 23 jaar geleden het golfvirus van Marlies de Jong gekregen en is deze keer tweede geworden. Van Anneke gaan we waarschijnlijk van de zomer meer zien. De lessen van Edwin doen haar erg goed en ze gaat met sprongen voorruit.
 
Nogmaals proficiat Adrie en leuk dat je na 21 jaar de beker een jaar mee naar huis mag nemen.

Met een 30 dames hebben we gezellig geluncht, ook deze keer weer een groot succes. We nodigen alle dames van golfclub Almkreek uit om op woensdag mee te spelen. U kunt kiezen tussen 18 holes of 9 holes. We kijken naar jullie uit!
 
Namens de woensdag Dames commissie,
Maria Vermeulen

 
Uitreiking Winterbokaal

« Terug