Matchplay Club kampioenschap 2024

01-07-2024

Beste matchplayer,
 
We zijn inmiddels 6 weken bezig en jullie hebben voornamelijk met koude en regen te maken gehad totdat het afgelopen week ineens omsloeg naar tropische temperaturen. Uit de vele reacties die we mochten ontvangen hebben de weersinvloeden weinig invloed op jullie humeur gehad en zijn er vele gezellige en ook heel spannende wedstrijden gespeeld en bij een aantal kon zelfs na 18 holes nog geen winnaar aangewezen worden.
 
Het was de bedoeling om per 1 juli te starten met de kwartfinales, maar door een samenloop van omstandigheden, zoals ziekte en vakantie, zijn er nog een paar poules waarbij nog een of meer wedstrijden gespeeld moeten worden alvorens we kunnen bepalen wie erbij de heren in de kwartfinales doorgaan.
 
Bij de dames zijn wel alle uitslagen binnen. Heel goed dames! Er hebben zich helaas 2 speelsters wegens een blessure moeten terugtrekken. Voor de dames die nog tegen deze speelsters hadden moeten spelen noteren wij een winstpartij dus 2 punten. 

De indeling voor de kwartfinales dames vind je in de bijlage (klik hier). Interessant om te zien is dat dit keer de speelsters die vorig jaar in de finale stonden elkaar nu al in de kwartfinale treffen.
 
Voor zover we de planning voor de heren nu kunnen overzien, denken we op 16 juli  met de indeling van de kwartfinales te kunnen komen.

Bij deze nog een dringende oproep aan de spelers die nog een of meerdere wedstrijden moeten spelen, om dat zo spoedig mogelijke doen, maar uiterlijk op 15 juli. Bij tijdgebrek is het uiteraard ook mogelijk om met 3 of zelfs 4 man te gaan spelen en dan de onderlinge score bij te houden.
 
Op de kleine baan zijn er pas een paar wedstrijden gespeeld, maar dat is geen probleem, omdat we daar maar 2 poules hebben. 
 
We wensen jullie nog gezellige wedstrijden.
 
Vriendelijke groet,
Wedstrijdleiding Matchplay 2024
Henk Admiraal en Lex Overweter

Tussenstand:
Matchplay Heren 2024, 0,0 - 19,0, klik hier.
Matchplay Heren 2024, 19,1 - 54,0, klik hier.
Matchplay Dames 2024, klik hier.
Matchplay 2024 kleine baan, klik hier.


 
Matchplay  Club kampioenschap 2024

« Terug