Matchplay Kampioenschap 2024

25-03-2024

Ook dit jaar organiseren we voor de leden van Golfclub Almkreek het Matchplay Clubkampioenschap 2024. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen in de diverse categorieën worden de wedstrijden in een afval- en/of poulesysteem gespeeld.
 
Dit afvalsysteem houdt in dat je na de eerste wedstrijd die je speelt bij winst meteen doorgaat in de winnaarsronde en bij verlies naar de verliezersronde. Mocht je de daaropvolgende partij verliezen dan ben je dus na 2 wedstrijden uit het toernooi verdwenen. Mocht je erg succesvol zijn dan speel je, afhankelijk van het aantal deelnemers in jouw categorie, maximaal 5 wedstrijden in een periode van 5 maanden.
  • In het poulesysteem speel je in poules van 4 spelers en gaan de beste 2 per poule door naar de volgende ronde en spelen de ander 2 verder in de verliezerspoule
  • Spelers met handicap tm 54 kunnen zich opgeven voor de grote baan. Met handicap 30 tm 54 kun je je ook opgeven voor 2x9 holes kleine baan.
  • Er is op de grote baan een aparte dames- en herencompetitie.
  • Er wordt gespeeld zonder handicapverrekening.
Je bepaalt zelf in overleg met je tegenstander op welke dag en welk tijdstip je de wedstrijden in de daarvoor vastgestelde periode speelt.
 
De finales zijn op zaterdag 28 september.
 
We rekenen erop dat we net als vorig jaar met minimaal 80 deelnemers van start kunnen gaan dus meld je aan op overweter@gmail.com
 
De inschrijving sluit op zondag 5 mei 2024
 
Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons natuurlijk even bellen of mailen.
 
Met vriendelijke groet,
Henk Admiraal en Lex Overweter

Op de foto hieronder de winnaars van 2023.
Matchplay Kampioenschap 2024

« Terug