Korting voor leden van Almkreek vervalt

30-11-2023

KORTING VOOR LEDEN ALMKREEK OP GOLFPARK DE LOONSCHE DUYNEN VERVALT
 
Er zijn veel leden van Golfclub Almkreek die regelmatig op Golfpark De Loonsche Duynen golfen. Nadat de voordelen voor leden van Golfclub Almkreek en Golfclub De Loonsche Duynen gelijk waren getrokken was het geen probleem dat golfers hun kortings- en bonusregeling ‘meenamen’ als ze op een ander golfpark gingen spelen.

Maar ... de situatie is veranderd.

Er zijn straks heel veel verschillende HGC-golfers op De Loonsche Duynen: zoals golfers van Almkreek, De Kurenpolder en De Loonsche Duynen. En van deze laatste groep zullen er óók zijn zonder clubvoordelen aangezien de automatische koppeling tussen speelrecht en clublidmaatschap vanaf 1 januari 2024 vervalt. Dit zou betekenen dat alleen golfers van Golfclub Almkreek een korting en bonus krijgen – waar ze contractueel geen recht op hebben – en anderen niet. Daarbij geldt vanaf 1 januari 2024 voor Golfclub De Loonsche Duynen weer de oude korting- en bonusregeling. Verschillende clubvoordelen maken het ook administratief logisch om clubvoordelen echt alleen op het eigen golfpark te laten gelden.
 
Samenvattend: Om alles eerlijk en overzichtelijk te houden, vervalt de korting- en bonusregeling (ballen en horeca) voor leden van Golfclub Almkreek op Golfpark De Loonsche Duynen. 
 
Wat betekent dit voor de passen?

Horecapas
Het gebruik van een horecapas van De Loonsche Duynen heeft voor golfers van Almkreek weinig toegevoegde waarde. Zij kunnen immers ook met pin betalen.
 
Ballenpas
Korting op de driving range ballen op De Loonsche Duynen is momenteel gekoppeld aan de uitgegeven ballenpas. Het inruilen van de pas-met korting voor een pas-zonder korting is erg omslachtig, en het is niet gegarandeerd dat golfers dit doen. Voor nu accepteren we dan ook dat golfers hun oude pas gebruiken en nog korting krijgen terwijl ze daar contractueel geen recht op hebben. We zijn in gesprek met leveranciers van ballenmachines over het gebruik van pasjes en het verbeteren van het betaalgemak in het algemeen.
 
Korting voor leden van Almkreek vervalt

« Terug