Hoe is het toch met ... februari

21-02-2024

Het is winter. En dan steekt her en der de griep weer de kop op. Zelfs corona is niet helemaal weg. Wees voorzichtig, houd je aan de basisregels en voorkom dat je in de ziekenboeg terecht komt. Voor een aantal van onze leden is dat om verschillende redenen niet gelukt. Vandaar deze rubriek met de laatste stand.

Hoe is het toch met ...

Wim van de Lagemaat zet noodgedwongen een punt achter het golfen. Wim is, samen met Edwin van Staden overigens, lid geworden in 2000 van Golfclub Almkreek en heeft die 24 jaar altijd met veel passie en plezier bij de club gespeeld. Hij deed vaak mee aan competities en andere wedstrijden en was veel op de baan te vinden. Ook maakte hij een tijd deel uit van het bestuur van de club en heeft hij heel veel gedaan voor de jeugdgolf. Hij was een erg actief lid en heeft zich veel voor zowel de club als de exploitant ingezet. Zijn fysieke gezondheid heeft hem al een tijdje in de steek gelaten en daardoor is Wim in het afgelopen jaar ook niet of nauwelijks op de baan geweest. Dit is voor Wim de reden om een punt achter het golfen te zetten. Met pijn in het hart zegt hij zijn lidmaatschap van de club op. Wim kijkt terug op heel veel leuke jaren bij Golfclub Almkreek.

Gerrit Doff is na een bypass operatie weer thuis en het gaat naar omstandigheden goed met Gerrit.

Hens van Zijll Langhout kreeg een maagbloeding en was noodgedwongen een paar maanden uit de golfroulatie. Inmiddels is Hens weer hersteld en is weer voorzichtig met golf begonnen. Binnenkort gaat hij ook weer met wedstrijden meedoen.

Gerda Overweter heeft het de afgelopen periode zwaar gehad. Tot overmaat van ramp kreeg zij ook nog corona. Maar inmiddels is Gerda weer hersteld. Gaat na een korte vakantie bij haar zoon in Zuid-Afrika, weer de golfwei in.

Henk Admiraal lag op een geven moment met hoge koorts in bed. Griep. Henk heeft dit weerstaan. Net als vele anderen die in februari korte tijd of misschien wat langer uit de roulatie waren vanwege de griep. 

Bert van de Heuvel moet het ziekbed houden vanwege een nierbekkenontsteking en daaroverheen kreeg hij een longontsteking.

Wij wensen jullie allen een spoedig herstel en hopelijk tot snel op Almkreek.
 
Verder zijn er nogal wat leden die niet of nauwelijks kunnen golfen omdat zij niet met een buggy de baan in kunnen. Veel te nat en te zompig. Buggies zouden de baan te veel geweld aan doen en de baan beschadigen. Het effect voor deze groep golfers is dat ze hun wekelijkse of dagelijkse beweging gaan missen. Spieren worden stijf. Hun conditie gaat achteruit. En hetzelfde gebeurt met hun humeur. Kop op mensen, het zal toch wel eens droog en zonnig worden!
 
Aarzel niet, als je iets weet van een collega golfer van Almkreek of als je persoonlijk iets wil melden dat anderen in onze club zal interesseren. En mail dat dan naar mij, dan komt dat in de Nieuwsbrief.
 
Ad Gravendeel
Secretaris@golfclubalmkreek.nl
Hoe is het toch met ... februari

« Terug