Dinsdag- en woensdag avond

03-04-2023   
 

Dinsdagavondwedstrijden gaan weer beginnen

(info woensdagavond: even naar beneden scrollen)

Dinsdag 4 april 17:30 slaan we voor het eerst weer af voor een heel mooi seizoen van wekelijkse avondwedstrijden op de dinsdagavond.

Deze 14 holes wedstrijden worden wekelijks georganiseerd en zijn uitermate geschikt voor de nieuwe golfers en golfstarters en uiteraard zijn alle Almkreek golfers van harte welkom. Het initiatief is vooral bedoeld voor degene die overdag niet of lastig kunnen deelnemen aan golfwedstrijden, maar uiteraard zijn alle leden en ook gasten of introducees van harte welkom. De wedstrijdleiding is in handen van Paul Engelen en Cees Duijzer en we roepen hierbij tevens iemand op om de wedstrijdleiding te komen versterken.
 
Elke week zijn er niet alleen prijzen voor de winnaars, maar ook voor wat speelse onderdelen welke van week tot week kunnen verschillen. Daarbij hopen we natuurlijk dat we de uitslag en prijsuitreiking, net als vorig jaar, vooral vanaf het terras kunnen verzorgen. Voor de spelers die aan meer dan 7 wedstrijden deelnemen is er een klassement met, aan het eind van het seizoen, voor alle onderdelen een prijsje. En net als vorig jaar sluiten we begin oktober af met een hapje en een drankje.

Meer informatie:  
Tot ziens op de dinsdagavond, Paul en Cees
 


Woensdagavond golfen op de grote baan 


Woensdag 5 april om 17:30 uur slaan we voor het eerst weer af voor een heel seizoen van wekelijkse avondwedstrijden.

Deze 9-holes wedstrijden worden zoveel mogelijk georganiseerd op de 2e lus van de grote baan. Het initiatief is vooral bedoeld voor degenen die overdag niet of lastig kunnen deelnemen aan golfwedstrijden. Maar uiteraard zijn alle leden en ook gasten of introducees van harte welkom.
 
Zoals gebruikelijk is de coördinatie in handen van Bart Malkus en zijn zowel Simone den Hartog als Rosemarie Folmer samen of bij toerbeurt aanwezig voor de ontvangst en de wedstrijdregistratie.
 
Elke week zijn er niet alleen prijzen voor de winnaars maar ook voor wat speelse onderdelen welke van week tot week kunnen verschillen. Daarbij hopen we natuurlijk dat we de uitslag en prijsuitreiking, net als vorig jaar, vooral vanaf het terras kunnen verzorgen. Voor de spelers die aan meer dan 5 wedstrijden deelnemen is er een klassement, met aan het eind van het seizoen, voor alle onderdelen een prijsje. En net als vorig jaar sluiten we begin oktober af met een hapje en een drankje.

Meer informatie: Tot ziens op woensdagavond,
Bart, Cees, Rosemarie en Simone
Dinsdag- en woensdag avond

« Terug