OLD GRAND DAD 10e LUSTRUM

28-08-2024

Door Lex Overweter

In ons 10e lustrumjaar hebben wij in alle regio’s een extra aansprekend project ondersteund. Daarnaast zijn er met zorg nog twee projecten met een landelijke uitstraling uitgekozen, die wij met een bijzonder bedrag van EUR 25.000,= elk, gaan helpen.

Een met de organisatie Cordaan, die in en rond de hoofdstad heel bijzonder werk doet in de zorg. Zij bestrijken een breed terrein, waaronder heel specifiek activiteiten voor jongeren. Wanneer kinderen een ontwikkelingsachterstand hebben of een beperking, komt Cordaan in actie. Onder andere met een verpleegkundig kinderteam, kinderdagcentra, logeer- en woonmogelijkheden. Met name bij de kinderdagcentra is grote nood aan ondersteuning. Daar gaan wij iets voor doen.



Een tweede groot project gaan we samen met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) opzetten. Met speciaal daarvoor getrainde golfpro’s zet de NGF bij zeker 7 golfclubs, allen met een Old Grand-Dad afdeling, speciale kennismaking clinics op voor jongeren met een fysieke beperking. Op die manier kunnen zij, net als wij, plezier beleven aan onze mooie sport.

De clubs die mee gaan doen zijn:
  • De Haarlemmermeersche
  • Golfclub Capelle
  • Golfclub Princenbosch
  • Golfclub De Keppelse
  • Golfclub De Eindhovensche
  • Golfclub De Gelpenberg
  • Golfclub Amelisweerd
Bij die laatste club vindt op zaterdag 7 september de aftrap van dit project plaats.

In de NGF-Nieuwsbrief van deze maand, schenkt de NGF aandacht aan de officiële totstandkoming van de overeenkomst op 14 augustus jl., waarbij ook onze cheque werd overhandigd. Wij zijn blij met deze aandacht, die onze stichting en ons werk nog zichtbaarder kan maken in de golfwereld en daarmee hopelijk nieuwe donateurs aantrekt.

Klik hier voor het artikel.

Uiteraard is het feit dat wij als Old Grand-Dad dit bijzondere golf gerelateerde project samen met de NGF opzetten een goede reden om onze stichting onder de aandacht van jullie leden te brengen. Het kan golfende grootvaders, die nog niet doneren er mogelijk toe aansporen dat nu wel te gaan doen.

Golfende grootvaders van Golfpark Almkreek die interesse hebben om ook donateur van Old Grand-Dad te worden, kunnen zich melden door een e-mail te sturen naar mij, Lex Overweter: overweter@gmail.com.
OLD GRAND DAD 10e LUSTRUM

« Terug