Golfen & Bridgen

15-05-2024

Iedereen die naast het golfen ook graag een kaartje legt nodigen we hierbij van harte uit voor een dag vol met  golf- en bridge plezier! 
  
Datum:        vrijdag 7 juni 2024 
Tijd:             afslag 10:00 uur (inloop vanaf 09:00), einde: uiterlijk 17:00 uur
Locatie:       Golfpark Almkreek 
  
Ga met ons mee voor een dag vol vriendschappelijke competitie en kameraadschap terwijl we twee klassieke bezigheden combineren. Of je nu een doorgewinterde golfer bent, een bridgeliefhebber of gewoon wat plezier wilt hebben, dit evenement is perfect voor spelers van alle niveaus. 
  
Het format omvat een rondje golf gevolgd door een aantal rondes ontspannend bridgen. Om tegemoet te komen aan verschillen in speelsterkte worden de club- en de thuisbridgers in 2 aparte groepen ingedeeld. Halverwege is er een mogelijkheid om je wat op te frissen en serveren we een 12-uurtje. Er worden prijzen uitgereikt voor de beste spelers in elke categorie. Tenslotte is er ook een prijs voor het paar dat over beide spelvormen het beste resultaat heeft geboekt. 
  
Mis deze unieke kans niet om te genieten van het beste van twee werelden. Reageer vóór 4 juni door een mail te sturen naar of door u in te schrijven via de Almkreek golfapp. 
  
Wij zien u graag op de green van de baan en aan het groen van de kaarttafel! 
  
Namens de organisatie: 
Cees Duijzer (ceesduijzer@planet.nl  / mob. 06 24347657) 
Bart Malkus (bart@malkus.nl  / mob. 06 28608024) 

De kosten voor deze dag zijn EUR 17,50,-/pp (excl. drankjes).
  
Voor clubleden die kennis willen maken met het mooie bridge-spel wordt er, op Almkreek, een cursus georganiseerd. Heeft U interesse, laat het ons weten.

 


Golfen & Bridgen

« Terug