NIEUWE LEDEN - Januari 2018

15-02-2018| Een druilerige zaterdagmiddag.
 
Anders zou ik bij de kachel hebben gezeten, nu liepen we lekker 2 uur buiten en hadden veel plezier, met dat balletje, die niet altijd de juiste richting op vloog of rolde. We verwelkomden enthousiaste nieuwe leden. Trouwe zaterdagspelers, begeleiden hen door de baan. Het leuke aan golf is dat je dan als nieuwkomer nog wint ook van de gevestigde orde.
 
Even voorstellen:
(klik op foto's voor vergroting)

Ton van Oudheusden, woont in Almkerk. Ton werkte een paar jaar geleden nog bij de Douane Air Port Eindhoven. Maar nu heeft hij alle tijd om te gaan fietsen, hardlopen, biljarten, dansen en zijn nieuwe uitdaging golfen. Zeker vijf dagen per week is hij op Almkreek te vinden en dat is te zien aan zijn spel. In 2016 heeft Ton bewust voor Almkerk gekozen, vanwege woonruimte dicht bij de Golfbaan.


Gert-Jan Goelema woont in Werkendam en werkt bij Waterschap Rivierenland in Tiel. Projectmanager met het aandachtsgebied dijkversterking. Het is echt zinvol werk, zorgen voor de veiligheid van wonen en werken in een rivierenlandschap. Golfen dicht bij huis, gezellig en laagdrempelig. Naast golfen heeft ook wielrennen zijn passie. Soms is het wat woekeren met de tijd, want zijn vriendin Marjo Hoek zwemt niet onverdienstelijk en is afgelopen jaar Master van het jaar geworden. Samen hebben ze 2 kinderen.Pepijn van der Pluijm woont in Sleeuwijk en is eigenaar van Fysiotherapie de Singel. Daarnaast is hij therapeut van voetbalclub ‘Altena’ in Sleeuwijk. Afgelopen jaar behaalde hij zijn Master ‘Musculoskeletale revalidatie’
Samen met een vriend is hij gaan lessen en nu ruim 1 jaar lid. Wat vind je nou zo leuk aan golfen? Pepijn: “Bij golf heb je zelf invloed op wat er gebeurt en bepaal jezelf het plezier. Bij tennis bepaalt een ander hoe leuk het is.” Naast golfen is hardlopen ook zijn ding. Pepijn is 26 januari jl. getrouwd.(klik op foto's voor vergroting)
  
     
  
     
  
     
   
NIEUWE LEDEN - Januari 2018

« Terug