Bedrijfsledendag 14 oktober


Met 32 bedrijfsleden hebben we afgelopen donderdag weer een leuke businesdag gehad op Almkreek. De combinatie van de bedrijfsleden van zowel de Loonsche Duinen als van Almkreek geeft absoluut een meerwaarde. Ook in de nieuwe vorm van de bedrijfslidmaatschapcontracten  is het mogelijk om zowel rondjes op de Loonsche Duinen te spelen als op Almkreek.

Doelstelling van deze bedrijfsledendag buiten “gewoon plezier maken” was ook een aantal pitches te horen van bedrijfsleden. Leonard Paans van Paans installatiebedrijven, Peter van Pelt van GO4golf reizen en Peter Farla van Optiek Kaspers  namen het woord en brachten hun bedrijf onder de aandacht. Aankomende bedrijfsledendagen gaan we met dit concept verder. Ook de meerwaarde van zo'n dag en deze pitches: business to business met elkaar te doen.

De verzorging was zowel op, in en onder de baan in orde. De baan lag er super bij en complimenten voor de greenkeeping. Een lekkere lunch, schrobbelaar en bitterballen geven net even dat warme gevoel wat we in de herfst graag willen hebben. Valerie moest zich deze dag helaas verontschuldigen maar Jeannette had haar mooiste jurk aangetrokken en heeft haar honneurs vol tevredenheid waargenomen.

Het niveau van het spel was ook deze dag verrassend hoog. Op outsider Edwin de Leeuw van Schilt bedrijven waren alle ogen gericht. Helaas zoals ook de grote spelers kon hij de druk niet aan klapte volledig in elkaar op de laatste paar holes. Kees Kelder van Klictet/Kehom was zijn speech al aan het voorbereiden maar kwam erachter dat hij 1 punt per hole teveel berekend had. Hij had wel prijs en kreeg een koort met een aantal balletjes eraan op je goede score bij te houden.

Dan zie je maar weer dat echte liefde “een rondje golf spelen met je vrouw” ook in de businesswereld werkt. Jacco en Lenie Damen van Sono Tours gingen er op 1 punt vandoor met de hoofdprijs, een lekker hapje eten met z’n tweeën. Christine Nouwens en Peter van Pelt werden eervol tweede. En Peter Vollebrecht van Paans installatiebedrijven en Paul Lamers van Paans installatiebedrijven pakte brons. Ruben Peppenster van Actief Cleaning Services en Christine Nouwens van Den Doorn Management & Beheer B.V. sloegen allebei de Longest. Peter van Pelt van Go4golfreizen pakte de Neary.

Met heerlijk eten, een glaasje wijn en een lekker dessert werd het avondprogramma afgesloten en gaan we elkaar weer zien op 25 november op de Loonsche Duinen.

Iedereen bedankt voor de gezellige dag,
Edwin

Klik hier voor de foto's.