Bedrijfslidmaatschap 2022


Kom sportief én zakelijk netwerken op Almkreek!


Ieder lid dat een Bedrijfslidmaatschap afsluit heeft zijn of haar eigen redenen. De één wil zijn of haar netwerk vergroten, de ander wil gewoon een rondje kunnen spelen met collega's. Daarom bieden we diverse bedrijfslidmaatschappen aan, afhankelijk van hoeveel rondes je wilt spelen en met hoeveel wedstrijden je wilt meedoen. Daarnaast kun je het basis Bedrijfslidmaatschap uitbreiden wanneer je ook op de andere banen binnen de HGE-Groep wilt spelen en aanvullende greenfees wilt aanschaffen.

Al onze Bedrijfslidmaatschappen zijn inclusief:
  • Speelrecht op naam.
  • Lidmaatschap van Golfclub Almkreek, hét sociale hart van het golfpark.
  • Onbeperkt met gasten spelen tegen gereduceerd tarief.*
  • Min. 5 wedstrijden en min. 20 rondes per jaar van 9 holes.
  • 20 Greenfee’s voor 9 holes.**
  • Wedstrijden met andere ondernemers incl. een hapje en een drankje. 
  • Logo op het sponsorbord.
  • Ballenkaart (driving range) voor 2.000 ballen.
  • Naamsvermelding op de website van Almkreek.
  • Bijkopen van extra greenfees voor relaties en collega’s tegen aantrekkelijk tarief.**
Alle mogelijkheden qua bedrijfslidmaatschappen, tarieven en extra's, hebben we verwerkt in een brochure. Klik op de afbeelding hieronder voor de brochure. Met de pijltjes links en rechts kun je er doorheen bladeren.

De veel gestelde vragen vind je onderaan deze pagina.
 
 
* De houder van het speelrecht kan onbeperkt flight-genoten meenemen tegen het gereduceerd tarief, mits ze onderdeel zijn van de flight van de speelgerechtigde.
** Greenfees worden geregistreerd als bedrijfspeelrecht. Het bedrijf kan relaties en collega’s op dit speelrecht laten golfen.
Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen het ‘speelrecht op naam’ en het ‘bedrijfspeelrecht’?
Bij een bedrijfslidmaatschap horen verschillende rechten.
 
Speelrecht op naam:
Dit is een persoonlijk speelrecht. De rondes die bij dit speelrecht horen zijn alleen door één persoon, van wie de naam ook op het speelrecht en het clublidmaatschap staat, te spelen.

Het aantal rondes (van 9 holes) dat bij dit persoonlijk speelrecht hoort, kan bij aanvang van het bedrijfslidmaatschap worden gekozen: 20, 60, 120 of 200. Zijn deze rondes niet toereikend, dan kan gedurende de looptijd van het bedrijfslidmaatschap greenfees worden bijgekocht. Deze rondes worden bijgeschreven op het bedrijfspeelrecht.
 
Bedrijfspeelrecht:
Een speelrecht waar greenfees van een bedrijfslidmaatschap op worden geregistreerd. Het bedrijf kan zelf bepalen welke golfers ze een ronde via dit speelrecht laten spelen; b.v. collega’s of klanten, maar dit kan natuurlijk ook de persoon zijn van het speelrecht op naam.

Een bedrijf krijgt standaard 20 greenfees bij een bedrijfslidmaatschap, maar kan zelf ook greenfees bijkopen. Dit zijn nooit losse vouchers. Het zijn altijd greenfees die op een bedrijfspeelrecht worden geregistreerd. Deze greenfees zijn niet door te verkopen.

Het bedrijf kan zelf kiezen wie ze een ronde golf laten spelen ten laste van dit speelrecht. Ze maken hiervoor zelf (als bedrijf) een reservering voor deze golfers.
 
Wanneer kan ik greenfees bijkopen?
Het is mogelijk om gedurende de hele looptijd van het bedrijfslidmaatschap extra greenfees bij te kopen. De looptijd van deze greenfees is 12 maanden; maar als het bedrijfslidmaatschap stopt, vervallen deze greenfees. Als er een nieuw bedrijfslidmaatschap worden afgesloten, blijven de greenfees natuurlijk gewoon geldig.