Jeugdspeelrecht 2024

 
Golfen kun je altijd doen, of je jong bent of al al wat ouder. Maar het scheelt wel als je al op jonge leeftijd begint want dat wat je nu leert, vergeet je de rest van je leven niet meer.

En wat golf zo’n leuke sport maakt, is dat je het met iedereen kan ‘doen’. Je kunt voor de gezelligheid gaan golfen met je familie of vriendjes en vriendinnen. Maar golf is ook een leuke sport als je mee wilt doen aan landelijke of misschien wel internationale wedstrijden.

En hoe gaaf is het als je verder kunt slaan dan je vader of moeder, je tante of neef!
 

Je bent bij ons meer dan welkom! Daarom hebben we speciale tarieven voor jou!


Wil je af en toe golfen?
Dan betaal je (als je nog geen 18 jaar bent) op al onze golfbanen voor losse rondes: EUR 10. Het maakt niet uit of je 9 of 18 holes gaat spelen. Op de kleine of grote baan.

Wil je liever héél vaak spelen? 
Dan hebben we het HGC-SPEELRECHT JEUGD. Zie de afbeelding hieronder. Als je er op klikt kom je bij onze brochure met alle speelrechten 2024. Met een speelrecht kun je op al onze kleine én grote banen spelen voor maar EUR 5 óf EUR 7 per ronde van 9 holes!

Jeugd Speelrecht 2024

Op welke golfbaan mag je bij ons golfen?
Je mag op al onze kleine golfbanen (mee) golfen, óók als je nog geen ervaring hebt. Er moet wel altijd een begeleider bij zijn die al kan golfen én die ervoor zorgt dat het een veilig spelletje blijft (en let op de kwetsbare gebieden zoals de greens). Begeleiders zijn ervaren golfers vanaf 14 jaar. Zij kunnen jou alles vertellen over waar je op moet letten en wat gevaarlijke situaties kunnen zijn.

Wanneer mag je alleen de baan in?
Vanaf 14 jaar mag je, als je baanpermissie hebt gekregen van de Hollandsche Golfclub, óf als je je handicap hebt, alleen gaan golfen op onze golfbanen.

Wil je je baanpermissie of handicap halen?
Als je al wat beter kunt golfen, wil je misschien ook wel je baanpermissie of je handicap halen. Of misschien wil je wel op landelijk niveau gaan golfen? Dat kan! Laat het ons weten. Dan kijken we samen wat voor jou de beste weg naar de top is. Stuur een e-mail naar golfschool@hollandschegolfschool.nl

Naar dit adres kun je ook een e-mail sturen als je héél graag wilt golfen, maar je kent  niemand om je te begeleiden ... óf je wilt op golfles ... óf je wilt in contact komen met andere jeugd om samen een lesgroepje te vormen.

Voor je ouders
Misschien vinden zij het wel hartstikke leuk om af en toe activiteiten voor de jeugd te organiseren. Laat het ons weten. Stuur een berichtje aan: golfschool@hollandschegolfschool.nl

En verder ...

Kun je lid worden van een golfclub, dan wordt - indien nodig - gelijk je NGF-pasje geregistreerd. Een NGF-pasje heb je nodig om op onze grote HGC-golfbanen, maar ook op andere banen, te mogen spelen. Op het pasje staat je spelniveau (baanpermissie of handicap). Scroll even naar beneden voor meer informatie. Voor het pasje geef je bij je aanmelding ook aan op welk golfpark je het meeste gaat spelen.

Wil je nu gelijk aanmelden via de website?

Klik hier!
 
  • Wil je liever met een formulier (PDF) aanmelden? Klik hier!
  • Vind je golf eigenlijk toch niet zó leuk, vergeet dan niet op tijd op te zeggen. Klik hier.