Open Golfdagen


31 oktober 2020:

Wij willen de open dagen zo gezellig mogelijk laten verlopen. Daar horen naast de proefles tijdens de Open Dag ook een hapje en een drankje bij ...
 
Omdat de groepsgrootte is teruggebracht naar 4 personen zijn de Open Dagen van 17 oktober én 21 november a.s. vol. Je kunt je - als je dat wilt - natuurlijk al wel aanmelden voor de Open Dag van 19 december a.s. Wij zoeken naar een oplossing voor de dagen van 17 oktober en 21 november, want we willen jullie natuurlijk wel allemaal graag zien.
 
Heb je je nog niet eerder aangemeld, dan kunnen we je op een wachtlijst zetten. Stuur daarvoor een email naar receptie@golfpark-almkreek.nl. Weet je zeker dat je 19 december wilt, meld je dan aan via het formulier hieronder.
 
Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Tot snel!

_________________________________________________________________________Wil je kijken of het verslavende spelletje golf voor jou iets is?

Kom dan alleen of samen met vrienden en familie naar één van de Open Golfdagen in 2020. Je mag gratis deelnemen.Voor deze gewoon gezellige middagen is het programma als volgt:
 • 14:00 uur
  Ontvangst in de Brasserie. Je krijgt uitleg over het programma, wordt voorgesteld aan jouw pro (instructeur) en gaat samen met de andere deelnemers naar de oefenfaciliteiten.
 • 14:30 - 15:30 uur
  Je krijgt een proefles en gaat daarna de baan in om het zelf te proberen en een aantal holes 'te spelen'.
 • Ca. 15:30 uur
  Je bent weer terug in de Brasserie. Je kijkt terug op de middag en wordt geïnformeerd over de diverse all-inclusive les- en speelpakketten. Je kunt al 6 lessen krijgen voor EUR 159! Dit is inclusief 12 weken onbeperkt spelen, een gratis leenset én oefenballen!
 • Ca. 16:00 uur
  Einde van de middag
De volgende open dagen zijn op zaterdag:
21 november | 19 december

Aanmelden kan via het formulier hieronder.

* Kinderen zijn meer dan welkom! Leeftijd vanaf 14 jaar. Indien u met uw gezin en jongere kinderen wilt komen, plannen wij graag een aparte kennismakingsles. Deze kunt u reserveren via info@golfpark-almkreek.nl of per telefoon: 0183 - 403 592

________________________________________________________________________

FORMULIER
Naam, achternaam *
Woonplaats *
Geboortedatum *
Mobiel | Telefoon *
E-mail *
Ik heb golfervaring:Ik weet van de Open Golfdag via:

Datum
Opmerking
Beveiligingscode