Tarieven | Aanbiedingen


Op onze golfbaan staan plezier en gezelligheid voorop, we hebben niet voor niets als motto ‘gewoon gezellig’, en daar horen ook gezellige … en eerlijke … prijzen bij.
 
Gezellige prijzen?
Ja, wij durven best te zeggen dat onze prijzen voor een ronde golf gezellig zijn, ze zijn immers te vergelijken met wat je voor andere gezellige activiteiten, zoals bv bowlen per uur zou betalen. En dan hebben we ook nog speciale prijzen voor kinderen!
 
Wat is een eerlijke prijs?
Almkreek is één van de weinige golfbanen waar voor lidmaatschappen een eerlijke prijsstelling wordt gehanteerd: golfers die meer spelen betalen meer…en golfers die minder spelen betalen minder. Dit is veel eerlijker dan het systeem waarbij iedereen hetzelfde jaarbedrag betaalt; want dit betekent dat golfers die heel weinig spelen onredelijk veel per ronde golf betalen, zodat golfers die heel veel spelen onredelijk weinig kunnen betalen.

Hoe meer je speelt, hoe goedkoper een ronde …
Om het nog eerlijker te maken hanteren we een kwantumkorting en een loyaliteitskorting. Simpel gezegd: als je veel afneemt en van tevoren betaalt, betaal je veel minder per ronde golf.