Wensen namens het bestuur

21-12-2023

Beste mensen,

In een tijd waarin je op de Nederlandse golfbanen het best een rubberboot in plaats van je tas kan meenemen, schrijf ik de Kerstwens voor u allen namens het gehele bestuur.

In plaats van golfen in de regen, maak ik thuis op de bank een virtuele treinreis door een heuvelachtig landschap met een dikke laag verse sneeuw, alleen in een stilte coupé, je hoort de sneeuw knisperen onder de wielen van stoomlocomotief ... nou ja, dat hoor je dus echt niet en die locomotief maakt een reuze herrie. Maar het goede is dat in die virtuele coupé niemand tegen je praat en je je gedachten ongecontroleerd kan volgen. Ik denk aan het nieuwe golfjaar, we hebben in goed overleg met het Golfpark  weer een prachtige lijst wedstrijden. Dank daarvoor! De bijbehorende drankjes en de diners op de evenementen zijn daar een gezellig onderdeel van. Ja, echt, ik overdrijf niet, het wordt een heel mooi jaar!

Heel veel dank aan onze wedstrijdcommissie en de vele, vele vrijwilligers die samen met alle leden voor een goed verenigingsjaar zorgen.

Wij wensen u allen een goede kerst en een mooi golfjaar!
 
Namens het bestuur,

Uw nu nog voorzitter die binnen een paar maanden de verhuisdozen richting Twente gaat volgen,
Jan Westendorp
Wensen namens het bestuur

« Terug