Uitreiking Zomertrofee 2021

31-10-2021
Afgelopen woensdag 27 augustus zag u meer dan 20 dames mooi gekleed lunchen in ons clubhuis van Almkreek. We vierden die dag de afsluiting van het zomerseizoen en de uitreiking van de Zomertrofee.

Het kon niet mooier: een prachtig zonnetje en een gezellige fun wedstrijd, scramble driebal waarbij wij dames voor de verandering eens afsloegen van tee geel, de oude heren tee. We hebben er allemaal van genoten en we kwamen keurig met 30 tot 35 slagen binnen.

Sinds de invoering van het nieuwe WHS systeem spelen we alle wedstrijden Qualifying. In totaal zijn dat 25 wedstrijden. Voorheen speelden we slechts 8 wedstrijden Qualifying. Van deze 25 wedstrijden tellen we van iedere deelneemster de 12 beste Stablefordscores bij elkaar op. Zo wordt duidelijk wie dit seizoen de beste speelster is.

Bij de 18 holes wedstrijd is Corrie Kleian nr 1 geworden. Corrie heeft fantastisch gespeeld. Corrie doet al jaren mee maar dit jaar kreeg zij de smaak te pakken. Een woensdag kwam ze binnen met 46 Stableford punten. Chapeau! Met zo’n score is zij dit jaar onverslaanbaar geworden.

Nr 2 is Jeanine Schalkx met slechts 4 punten verschil op Corrie.
Nr 3 is Henriette Vooren.

Bij de 9 holes wedstrijd is Marjolein Roeland nr 1 geworden. Marjolein was volledig verrast door deze uitslag. Het is ook erg knap van haar want zij heeft aan beide Zomertrofee’s deelgenomen. Dat maakt het moeilijker om met een hoge score te eindigen. Goed gedaan hoor!

Nr 2 is Adrie van Beest. Adrie is onze trouwste bezoekster met de hoogste deelname score.
Nr 3 is Ineke van de Assem.

In totaal hebben bij de 18 holes wedstrijden 26 dames deelgenomen en bij de 9 holes wedstrijd 27 dames.

Van november tot eind februari spelen we 9 holes.
Starttijd: 10:00 uur.


Alle dames van onze club zijn van harte welkom. We kijken er naar uit om nieuwe deelneemsters in ons midden op te nemen.

Tot dan!

Woensdag Damescommissie,
Maria Vermeulen
 
Uitreiking Zomertrofee 2021

« Terug