Together - To Get There

13-04-2022

Beste Golfers,
 
Mijn naam is Mike den Dekker en ik ben jullie nieuwe pro naast Edwin. Ik woon met mijn vrouw en onze drie sportende zonen (2 hockeyen en 1 voetbalt) in Vught. In mijn jeugd heb ik op nationaal niveau gehonkbald. Bij Kinheim in Haarlem en in het Nederlandse jeugdteam. Ook maakte ik toen deel uit van de Amsterdamse Tennisschool. Op mijn 13e jaar kwam ik in aanraking met de golfsport en ben, mede door diverse verhuizingen, lid geweest van verschillende clubs. Zo zat ik tot eind 2021 in topgolfselectie van Golfclub Prise d'Eau in Tilburg.
 
Na de Hotelschool heb ik 25 jaar diverse commerciële functies in de arbeidsbemiddeling gehad. Om wat voorbeelden te noemen: bij Content, NMC Nijsse Executive Search, YER, Brunel Nederland en Randstad Holding en later in de accountancy bij KPMG. Begin 2020 volgde ik alsnog mijn hart en heb ik een carrièreswitch naar de golfbranche gemaakt.
 
Mijn persoonlijkheid is het beste te omschrijven als sociaal. Ik ben een mensen-mens, gedreven, enthousiast en zeer praktisch. Mijn motto is dan ook ‘Together - To Get There’.
Door mijn ervaringen als wedstrijdspeler kijk ik per individu tijdens mijn lessen naar de maximale persoonlijke en fysieke mogelijkheden. Dit om het optimale resultaat te behalen. Mijn lessen zijn vaak baangericht. Hierbij staan veiligheid, sfeer en vooral plezier voorop.
 
Het afgelopen jaar ben ik vooral werkzaam geweest met bedrijfsclinics en met de jeugdleden van de club. En met veel plezier meld ik dat ik vanaf medio april op woensdag en donderdag als golfprofessional op Golfpark Almkreek actief ben. Dit doe ik naast mijn werkzaamheden op Golfbaan Landgoed Bleijenbeek te Afferden. Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten en kennis te maken. Schroom dan ook niet om mij aan te spreken of te contacten. Ik ben bereikbaar op nummer 06-15239865 of per mail: mikedendekker@hotmail.com.
 
Voor nu wens ik je alvast een mooie, succesvolle en zeer plezierige start van het seizoen. Hopelijk treffen we elkaar regelmatig op Almkreek.
 
Vriendelijke groet,
 
Mike den Dekker

Wil je gelijk een les boeken bij Mike? Klik hier.
Together - To Get There

« Terug