Sta op! Als je van Almkreek bent!

23-11-2021

Kleren maken de man, zei mijn moeder altijd toen ik nog een klein Jackje was. En eerlijk is eerlijk; ik kijk soms met jaloerse blikken naar andere clubs wanneer die bij ons op bezoek komen. Allemaal keurig in tenue gestoken.

Golfclub Almkreek heef voor het komende seizoen gloednieuwe clubkleding! En we zijn loeitrots op het eindresultaat!We hebben voor alle dames en heren een polo en een trui van het geweldige golfmerk PING. De combinatie kost je slechts EUR 50,-

Wil je een extra polo of een extra trui aanschaffen; dan kan dat natuurlijk ook. Een extra polo kost slechts € 30,- en een extra trui kost je maar EUR 35,- per stuk.

Alle polo’s en truien worden uiteraard voorzien van het logo van onze mooie golfclub.Kleding aantrekken zonder te passen is dan wel heel gewoon geworden sinds de invoering van het internet, maar het fijnste is toch om even te passen. Je hoeft overigens geen afspraak te maken om te komen passen.

Daarom hebben we de komende periode tal van mogelijkheden om je kleding te passen. Kijk even welk moment jou goed uitkomt en dan zien we je graag op de club. Daar liggen ook de bestelformulieren waarin je jouw keuze kunt aangeven.

Wat zullen we shinen!

Een hartelijke groet,
Jack
Sta op! Als je van Almkreek bent!

« Terug