OPA EN OMA WEDSTRIJD 23 JUNI

30-05-2022

Note:

De Opa & Oma-wedstrijd van 19 mei jl. is jammer genoeg letterlijk in het water gevallen en daarom afgelast. We gaan het nogmaals proberen en wel op donderdag 23 juni a.s. Doen jullie mee?!


Beste leden van Golfclub Almkreek,

Graag jullie aandacht voor de Opa & Oma-wedstrijd op 19 mei a.s. - we gaan golfen voor het goede doel!
 
Sinds een aantal jaren ben ik consul voor de Stichting Old Grand-Dad op Almkreek, een stichting die projecten sponsort die het mogelijk maken dat jeugd met een handicap kan sporten. Hoe de Stichting Old Grand-Dad dat doet en waar de stichting voor staat, kun je in detail lezen op de website oldgranddad.nl of klik hier voor onze flyer met beknopte informatie.
 
Om meer aandacht te krijgen voor deze stichting op Almkreek, organiseer ik een Opa-en-Oma-wedstrijd. Ik kreeg namelijk nogal eens de vraag van de oudere dames binnen onze club waarom zij niet mee mochten doen. Aan deze wens is nu voldaan en hopelijk kan ik door dit initiatief meer opa’s van Golfclub Almkreek bereiken en hen donateur maken. Deze wedstrijd staat dus open voor alle Opa's én Oma's van onze Golfclub, niet alleen voor echtparen maar ook voor alleenstaande opa’s en oma’s.
 
Het is een individuele stablefordwedstrijd die wordt gehouden op donderdag 19 mei, waarbij je de keuze hebt om je in te schrijven voor 18 of 9 holes grote baan of 14 holes kleine baan. Starttijden 18 holes grote baan: 13.00 uur, 9 holes én 14 holes kleine baan: 15.00 uur.
 
Mijn vriendelijk verzoek aan jullie is om je aan te melden voor deze wedstrijd, zodat je kunt kennismaken met anderen die al lid zijn van de stichting Old Grand-Dad en kunt horen wat er allemaal door die stichting wordt gedaan. Het gaat trouwens best aardig met het aantal donateurs dat Almkreek rijk is. Vorig jaar nog 65 en nu al 75, maar er kunnen er nog veel meer bij. Kijk nog eens rond in je vriendenkring of er niet een opa bij ons golft die nog geen Old Grand-Dad is.

Voor de Opa- en-Oma-wedstrijd op 19 mei, die door Peter van Pelt van Go4Golfreizen.nl gesponsord wordt met een aantal flessen heerlijke Portugese wijn, moet ik wel bij het park starttijden vastleggen. Ik zal daarbij proberen om zowel op hole 1 als op hole 10 tegelijkertijd af te slaan, maar dan moet ik wel weten op hoeveel deelnemers ik kan rekenen. Geef je dus per omgaande op - per e-mail, klik hier - ook als je nog niet helemaal zeker bent, dan kan ik een planning maken.
 
Alvast bedankt voor je aanmelding!

Vriendelijke groet,

Lex Overweter
Clubconsul Almkreek Stichting Old Grand-Dad
OPA EN OMA WEDSTRIJD 23 JUNI

« Terug