NGF Jeugd Competitie 2021

09-11-2021

Twee van de drie jeugdteams hebben de NGF najaarscompetitie gewonnen. Een bijzonder mooie prestatie. Hieronder een impressie van de wedstrijddagen en de aandacht voor de winst vanuit onze golfclub.

Na  ruim 2 jaar is er eindelijk weer eens een NGF-jeugdcompetitie gespeeld en vanuit Almkreek dit keer met zelfs 3 jeugdteams. De eerste wedstrijd werd op 3 oktober jl. gespeeld.  Een pittige dag met de hele dag regen en flinke hoosbuien. Het weer op de volgende drie wedstrijddagen was gelukkig beter.

Twee van onze jeugdteams hebben de najaars-NGF-competitie zelfs weten te winnen.

Almkreek 2 (Queens of the Green) zelfs met zeven punten voorsprong. Voor Almkreek 3 werd de spanning of zij wel of niet hadden gewonnen opgevoerd, omdat er die dag een computerstoring was. Maar ook zij hebben, door één zeer waardevolle punt voorsprong, gewonnen.

Deze mooie prestatie van onze jeugd konden wij vanuit onze golfclub natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Afgelopen zondagmiddag 7 november hebben we daarom deze teams in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen en een cadeaubon. Van harte gefeliciteerd!!

Deze mooie prestatie hebben de teams met steun van hun coaches Fransjoost Bakker, Fred Klercq en de Golf Academy neergezet. Jullie hartstikke bedankt en gefeliciteerd met jullie teams!

Last but not least, een groot bedankje aan de voorzitster van de jeugdcommissie Jolanda van Meegdenburg,  die al heel lang iedere week onaflatend heel veel doet voor de jeugd om dit alles mogelijk te maken.
 
Dick de Ruijter
Voorzitter ad interim

Klik hier voor de foto's.
 
NGF Jeugd Competitie 2021

« Terug