In memoriam

02-02-2024

In de nacht van 25 januari is Piet Cramer in zijn slaap is overleden. Piet was al jaren ziek maar wist elke keer met nieuw bloed er weer boven op te komen. Maar de laatste weken kreeg hij de ziekte van Crohn en dat heeft er voor gezorgd dat het met zijn gezondheid snel achteruit ging.  Piet had altijd een eigen mening. Een uitdrukking van Piet die Cees Duijzer zich altijd over hem zal herinneren was: “Vroeger kon ik de bal neerleggen waar ik deze wilde hebben, maar nu lukt me dat niet meer”. Piet heeft de laatste jaren in de lente en zomermaanden toch nog vaak mee kunnen doen met een wedstrijdje. En na afloop genoot hij dan altijd van zijn biertje met zijn flight-genoten. We hebben een fijne golfvriend verloren.
 
Op 27 januari is Peter Heijnen op 61 jarige leeftijd overleden. Veel te vroeg, nog in de bloei van zijn leven. Peter laat een leegte achter in de dingen die hij met zijn geliefden samen deed: reizen, plezier maken; maar ook moed putten en verdriet verwerken.
Peter speelde op zondagochtend mee in een groepje golfers die zich de ‘Early Birdies’ noemden. Onder meer samen met Peter van Pelt en Berend Hofman. De vroege vogels startten op zondagochtend tussen 8.00 en 9.00 uur. Peter genoot daar enorm van. Helaas kon hij niet altijd van de partij zijn vanwege zijn pijnlijke voeten en handen.
 
Mogen Piet en Peter rusten in vrede.
 
Bestuur en leden van Golfclub Almkreek
In memoriam

« Terug