Houders jaarkaart kleine baan - speelrecht 2022

02-12-2021

ÓÓK HOUDERS VAN EEN JAARKAART KLEINE BAAN KUNNEN EEN NIEUW SPEELRECHT KIEZEN

Graag willen we onze houders van een jaarkaart, van wie het speelrecht doorloopt tot in 2022, nog even extra attenderen op onze nieuwe speelrechten vanaf 2022.

Het lijkt misschien zo dat het voor jullie nog lang niet nodig is om een keuze te maken. Maar met de nieuwe speelrechten veranderen er een paar dingen:
  • De speelrechten lopen vanaf 2022 niet meer over het jaar heen.
  • De speelrechten worden niet pro rato, dus rekening houdend met het moment van afname, berekend. 
Golfers met een jaarkaart kleine baan die doorloopt in 2022, en die vanaf 1 januari 2022 minimaal een max. 60 rondenkaart afnemen, kunnen er daarom voor kiezen om de jaarkaart eind 2021 in te brengen in een nieuw speelrecht voor 2022. Voor veel golfers zal het gunstiger zijn om een nieuw speelrecht vanaf 1 januari af te nemen. 
 
Omdat we begrijpen dat het intuïtief zo lijkt dat beter is om het oude speelrecht door te laten lopen, hebben we enkele voorbeelden doorgerekend (klik hier, PDF downloaden).

De berekeningen zien er ingewikkeld uit en zijn misschien niet precies van toepassing. Dus heb je vragen of wil je het even laten uitrekenen, mail dan naar hge@hgegolf.nl of loop even langs bij Jeanette Lievaart.
Houders jaarkaart kleine baan - speelrecht 2022

« Terug