Het seizoen zit er op ...

23-12-2021

Als Golf Academy waren wij erg blij dat we, ondanks alle maatregelen die er waren, ons werk hebben kunnen uitvoeren. We hebben dit jaar weer veel lessen, trainingen, open dagen en clinics mogen verzorgen zowel voor het golfpark als voor de golfclub. Een kleine update zie je hieronder:

Vanuit Golfstart 1, het opleidingstraject voor baanpermissie, zijn er bijna 240 nieuwe golfers gestart. 225 mensen zijn doorgestroomd naar Golfstart 2: Op weg naar hcp 54. 140 mensen zijn doorgestroomd naarGolfstart 3 óf zijn lid geworden van de golfclub met een speelrecht.

Ook de groepstrainingen waren dit jaar druk bezocht en gaven een binding om met elkaar te trainen en te lessen voor een betaalbare prijs. De Open Dagen, om mensen kennis te laten maken met golf waren vooral “Gewoon Gezellig”. Meerdere deelnemers hebben zich enthousiast aangemeld voor een cursus. Tijdens de clinics, golfdagen en business dagen hebben we veel rekening moeten houden met de coronamaatregelen en wij hopen dat daar volgend jaar verandering in komt.

Ook zijn de pro’s Michel, Paul en Mike actief bezig geweest met de jeugd onder leiding van Jolanda van Meegdenburg, voorzitster van de jeugdcommissie. Jolanda: bedankt voor je tomeloze inzet met jouw team van vrijwilligers dat heeft bi gedragen aan een geslaagd seizoen. We hebben een leuke groep enthousiaste jeugdleden. De pro’s hebben met hun trainingen willen bereiken dat spelplezier én jezelf willen verbeteren het motto was.

Voor het seizoen 2022 gaan we de activiteiten van de golfclub begeleiden en leden enthousiasmeren. In het eerste kwartaal starten we met het winterprogramma @me. Een initiatief van de Golfclub, NGF en Golf Academy. Gezamenlijk trainen op niveau. Dit combineren we met competitietrainingen. Leuk is te zien dat we al meer dan 120 inschrijvingen hebben voor dit programma waar de club een belangrijk gedeelte in subsidieert.

Als Golf Academy staan wij weer klaar voor jullie in 2022!

Wij wensen jullie prettige feestdagen en een voorspoedig én gezond 2022.
 
Michel, Paul, Mike en Edwin
 
Het seizoen zit er op ...

« Terug