Henk stelt zich voor

22-12-2021

Nieuw in het Bestuur

Het is nu officieel. Henk Admiraal liep al een tijdje mee met het bestuur, maar vanaf de Algemene Ledenvergadering van november, maakt Henk nu officieel deel uit van ons Bestuur.

Maar wie is Henk?

Heel veel mensen kennen Henk en je loopt hem niet zomaar voorbij gezien zijn rijzige gestalte. Maar Henk is niet bij iedereen bekend, vandaar dat hij hierna in het kort aangeeft wie hij is. Ik kan daar nog aan toevoegen dat Henk een echte doener is. Iemand van het type ‘no-nonsense’. En verder dat Henk een fijne gast is die een warm hart heeft voor het clubleven.

Henk ik wens je veel succes en plezier en vergeet niet te golfen als dat kan.

Ad Gravendeel
Secretaris Golfclub Almkreek
 
 
Henk Admiraal

Mijn naam is Henk Admiraal geboren en getogen in het mooie Werkendam.

Ik ben bijna 40 jaar getrouwd met Ellie, wij hebben samen een zoon Stephan van 38 jaar en een dochter Ilse, 35 jaar. Tevens ben ik opa van kleinzoon Iwan, 12 jaar en kleindochter Hanna, 10 jaar.

Ik ben net voor mijn 64e verjaardag gestopt met werken. Ik heb 45 jaar in de verlichting gewerkt (speciaalzaken en meubelzaken) in diverse sales functies bij Massive Verlichting 37 jaar; bij Philips Lighting 5 jaar en bij Eglo Leuchten 3 jaar.
 
Als vrijwilliger heb ik 12 jaar in het Bestuur van de Business Club van Kozakken Boys gezeten, waar ik jaarlijks het bedrijventoernooi organiseerde. Ook ben ik mede-oprichter van de huidige supportersvereniging van Kozakken Boys en heb daar ook jaren in het bestuur gezeten.
Verder heb ik 5 jaar in het bestuur gezeten van de Biesboschzwemmers uit Werkendam.

Het beste is om zelf nog zolang mogelijk actief te zijn en dat probeer ik door 2 keer in de week minimaal 10 km te wandelen en minimaal 2 keer in de week te golfen. Ik zit ook in een competitieteam bij Almkreek en dat is heel gezellig. Ook is het super leuk om samen met Ellie 1 dag in de week op de kleinkinderen te passen in Dordrecht.

Buiten Kozakkenboys ben ik ook erg gecharmeerd van AJAX!!!
 
Henk stelt zich voor

« Terug