Clubtrainingen groot succes!

08-02-2023  
 
Om het golfjaar 2023 goed te beginnen, hebben wij als bestuur van Golfclub Almkreek besloten om vanaf begin januari een clubtrainingsactie op te zetten. Voor deze clubactie zijn bij de Hollandsche Golfschool voor elk van de 6 lesweken 27 lesuren gereserveerd. We dachten eerst dat we wel wat ruim hadden ‘ingekocht’. Maar het liep storm. Uiteindelijk hebben we er zelfs nog 3 lesuren per week bijgeboekt, waardoor vanaf de week van 6 februari aanstaande 179 deelnemers om de andere week clubtraining gaan volgen. De samenwerking met het Golfpark en Golfclub De Loonsche Duynen, waar eenzelfde clubtrainingsactie is opgezet, is hierbij uiterst plezierig.
 
Als bestuur van Golfclub Almkreek zijn we natuurlijk ontzettend blij met dit resultaat. Enerzijds gezien het grote aantal clubleden dat zich heeft ingeschreven voor deze activiteit. En verder omdat er veel clubleden meedoen die normaal gesproken niet zo vaak, of soms nog helemaal niet meedoen met clubwedstrijden of clubactiviteiten.
 
Het geeft aan hoe zeer deze door de Golfclub sterk gesubsidieerde activiteit bij de leden in de smaak valt. Want zeg nou zelf, een eigen bijdrage van 35 euro voor een clubtraining van 6 lessen van een uur is toch geen geld. We bieden onze leden daarmee bij de start van dit golfjaar een mooi extraatje aan om straks, als het weer wat beter is, te kunnen ‘knallen’. De organisatie van dit hele ‘circus’ kost ons veel tijd. Maar door de enthousiaste reacties van de leden, hebben wij dit er graag voor over.
 
Het is voor de leden die nog niet of nauwelijks in aanraking zijn gekomen met de golfclub een leuke manier om andere clubleden te leren kennen en zo de weg in de club te vinden. Wie weet krijgen deze leden de smaak van het golfen, en vooral het plezier van het samen spelen, nog meer te pakken en doen ze wat vaker met een golfwedstrijdje van Golfclub Almkreek mee. Of nemen ze deel aan 1 of meerdere grote clubevenementen die gedurende het jaar worden georganiseerd.
 
We wensen alle deelnemers een leerzame en plezierige clubtraining toe!
 
Bestuur Golfclub Almkreek
 
Clubtrainingen groot succes!

« Terug