CLUBTRAININGEN 2024

07-11-2023  

Beste leden van Golfclub Almkreek,

In vervolg op de succesvolle clubtrainingen van de afgelopen jaren, bieden wij jullie ook voor de aanvang van het golfseizoen in 2024 een mooi clubtrainingsprogramma aan.

Wie beter wil worden in golf zal er tijd in moeten steken. En door samen te trainen ga je beter golfen. En als je beter gaat golfen, gaat je spelplezier omhoog! En daar gaat het uiteindelijk om.

Wat gaan we doen?
De pro’s van onze golfschool hebben een prachtig programma voor ons samengesteld. In de flyer (klik hier) staat precies wat we per les gaan doen. Je krijgt oefeningen op maat voorgeschoteld. En tussen de trainingen door kan je hiermee zelf aan de slag. Dit gaat je helpen om in het voorjaar vlammend van start te gaan.

Wat kost het en wanneer is het?
Voor slechts EUR 35,00 krijg je maar liefst 6 lessen van 50 minuten in een groepje van 6 clubgenoten en een gezamenlijke afsluiting met een hapje en een drankje.

In de week van 8 januari starten we met de clubtrainingen. De trainingen vinden plaats om de 2 weken, namelijk in week 2, 4, 6, 8, 10 en 12 en dan telkens op hetzelfde tijdstip.   

Wil je hieraan meedoen, schrijf je dan in via het Aanmeldformulier (Excel) onderaan deze pagina. Stuur vervolgens het formulier vóór 10 december 2023 naar clubtraining@golfclubalmkreek.nl. Heb je moeite met het formulier? Stuur dan gewoon je voorkeuren van trainingen naar laatstgenoemde e-mailadres.
 
Nog wat praktische puntjes:
  • De indeling zal zoveel mogelijk plaatsvinden in groepen van 6 personen volgens de aangegeven voorkeuren (1-2-3) en rekening houdend met ieders speelsterkte.
  • Alle ingeschreven deelnemers ontvangen in de laatste week van december een e-mail met daarin zijn/haar definitieve groepsindeling. Eenmaal ingedeeld in een bepaalde trainingsgroep, blijft die gelden voor de gehele serie trainingen.
  • In de e-mail die je krijgt als bevestiging van je inschrijving, vragen we je om je bijdrage van EUR 35,00 te voldoen via een “Betaalverzoek”. Ook als je niet aan alle clubtrainingen mee doet kost het EUR 35,00. Je betaalt voorafgaand aan de eerste training.
Communicatie over de clubtrainingen graag alleen via clubtraining@golfclubalmkreek.nl

Leuk als je meedoet. We gaan er ook dit keer weer een groot succes van maken. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!!

Met sportieve groet,
Bestuur Golfclub Almkreek


Klik hier  voor het Aanmeldformulier (Excel, downloaden)


 
CLUBTRAININGEN 2024

« Terug