CLUBTRAININGEN 2023

04-01-2023  

Beste leden van Golfclub Almkreek,

In vervolg op het succesvolle 'Samen Trainen' van het voorjaar 2022, waaraan ruim 200 leden meededen, willen wij dit graag in 2023 een mooi vervolg geven. Nu onder de naam: "Clubtraining voorjaar 2023"

Wie beter wil worden in golf zal er tijd in moeten steken. En door samen te trainen ga je beter golfen. En als je beter gaat golfen, gaat je spelplezier omhoog! En daar gaat het uiteindelijk om. Dat beseffen wij bij de club ook. Daarom heeft de club geïnvesteerd in een mooi programma dat door de pro’s van onze golfacademie is samengesteld. 

Wat gaan we doen?
“Clubtraining voorjaar 2023” is oefeningen doen, testjes doen, doelen behalen. En natuurlijk leren de pro's je alles wat je moet weten over het onderdeel waar we met zo’n specifieke les mee bezig zijn. Afslaan, putten, chippen om maar wat te noemen. Iedere golfer kan hieraan meedoen. Je krijgt oefeningen op maat voorgeschoteld. En tussen de trainingen door kan je hiermee ook nog zelf aan de slag. Nou, als dat niet gaat helpen om te zorgen dat je in het voorjaar vlammend van start gaat, dan weten wij het ook niet meer.

Wat kost het en wanneer is het?
Voor slechts EUR 35,00 krijg je maar liefst 6 lessen van 50 minuten in een groepje van 6 clubgenoten. En ter afsluiting doen we er ook een gezellige wedstrijd achteraan met een lekker hapje en een drankje! Investeren in je spel was nog nooit zo voordelig! 

In de week van 6 februari starten we met de clubtrainingen. De trainingen vinden plaats om de 2 weken, namelijk in week 6, 8, 10, 12, 14 en 16 en dan telkens op hetzelfde tijdstip.   

Wil je hieraan meedoen, schrijf je dan in via het Aanmeldformulier (Excel format, downloaden): klik hier. Stuur vervolgens het formulier vóór 20 januari 2023 naar clubtraining@golfclubalmkreek.nl.
 
Nog wat praktische puntjes:
  • De indeling zal zoveel mogelijk plaatsvinden in groepen van 6 personen volgens de aangegeven voorkeuren (1-2-3) en rekening houdend met ieders speelsterkte.
  • Alle ingeschreven deelnemers ontvangen in de laatste week van januari een e-mail met daarin zijn/haar definitieve groepsindeling. Eenmaal ingedeeld in een bepaalde trainingsgroep, blijft die gelden voor de gehele serie trainingen.
  • In de e-mail die je krijgt als bevestiging van je inschrijving, vragen we je om je bijdrage van EUR 35,00 te voldoen via een “Betaalverzoek”. Ook als je niet aan alle clubtrainingen mee doet kost het EUR 35,00. Je betaalt voorafgaande aan de eerste training.
Communicatie over de clubtrainingen graag alleen via clubtraining@golfclubalmkreek.nl

Leuk als je meedoet. We gaan er dit keer weer een groot succes van maken. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!!

Met sportieve groet,
Bestuur Golfclub Almkreek

----->Klik hier  voor het Aanmeldformulier (Excel, downloaden)
CLUBTRAININGEN 2023

« Terug