Bas van de Veerdonk, nieuwe pro

21-12-2022

Bas van de Veerdonk, het nieuwe teamlid van de Hollandsche Golfschool

Bas heeft zijn hart gevolgd. Na jaren actief te zijn geweest als docent lichamelijke opvoeding in Oss heeft hij recent een carrièreswitch gemaakt en kiest hij voor het vak van teaching golfprofessional nadat hij met succes zijn opleidingen (Fontys Sport Hogeschool en WGTF) heeft afgerond. Zijn ambitie is om zijn passie voor golf over te brengen en de organisatie verder te professionaliseren. Zijn ervaring als docent komt daarbij goed van pas.

Bas is blij met zijn aanstelling als golfpro bij de Hollandsche Golfschool. ‘’Inmiddels heb ik de andere pro’s ontmoet en ik kijk uit naar de samenwerking. De visie van HGE is golf nu echt eens laagdrempelig te maken. Dit spreekt mij erg aan. De rol van de pro daarin is erg bepalend. Ik zet me daar graag voor in’’, aldus Bas.

De komende weken zal Bas vaker te zien zijn op Almkreek waar hij samen met Edwin invulling gaat geven aan het Leuker Leren Golfen lesconcept van de Hollandsche Golfschool. Naast golf zet Bas zich in zijn vrije tijd vaak in als voetbaltrainer/coach. Bas is verloofd met Anne en samen hebben ze 2 kinderen, Jens en Roos. Bas gaat werken op Golfpark Almkreek maar zal ook zo nu en dan als pro ingezet worden op de andere HGE-locaties.
 
Mike den Dekker wordt teaching pro op De Loonsche Duynen


Mike start in januari op De Loonsche Duynen en gaat daar het pro-team van de Hollandsche Golfschool versterken. Samen met Clive Jarratt, die het afgelopen jaar is gestart op De Loonsche, gaat hij invulling geven aan het HGE lesconcept Leuker Leren Golfen.
Bas van de Veerdonk, nieuwe pro

« Terug