AGENDA CLUB WEDSTRIJDEN 2023

11-05-2023

Op Almkreek, kan je eigenlijk altijd wel spelen. Dat is heel prettig. Als je dat met andere Golfparken vergelijkt, kom je wel andere situaties tegen. Daar moet je soms heel lang van tevoren reserveren. En bij ons kan je naar de receptie om te reserveren of je doet dat op internet en dan kan je dezelfde dag meestal nog spelen. Of….je schrijft je in voor een clubwedstrijd via IntoGolf, of via wedstrijden@golfclubalmkreek.nl.

En wat er nu zo prettig is bij Almkreek, dat Golfclub Almkreek elke dag van de week een wedstrijd organiseert. Bij elkaar opgeteld zijn dat elke week 16 wedstrijden. Wanneer welke wedstrijd wordt gespeeld, lees je in het overzicht, klik hier (PDF) of op de afbeelding hieronder. Wil je meer informatie over de wedstrijden, bijv. wie de wedstrijd organiseert, of er een maximum handicap is, etc. ... klik dan hier.

En als lid van Golfclub Almkreek of als Golfstarter van Almkreek kan je hieraan meedoen. Ongeacht je golfhandicap. En daarbovenop organiseert de Golfclub ook elk jaar een aantal hartstikke leuke evenementen, zoals de Handicartwedstrijd op 17 juni a.s.

Als variant op een bekende conferencier zeg ik: ‘Bij Golfclub Almkreek is altijd wat te doen, gezelligheid is top en het gras is altijd groen.’
 
Wedstrijdcommissie Golfclub Almkreek,
Cees Duijzer en Henk Admiraal

(Klik op de afbeelding hieronder voor een vergroting)

AGENDA CLUB WEDSTRIJDEN 2023

« Terug