Gratis oefenen


Op Almkreek mag je gratis gebruik maken van alle oefenfaciliteiten: de afslagplaats en de greens om te putten of chippen. Voor de ballen op de afslagplaats (driving range) heb je een pasje nodig. En wil je oefenclubs lenen? Bij de receptie leggen ze je graag uit hoe alles werkt.

Als je net begint, is het leuk om na je eerste lessen de golfslagen te oefenen op de 9 holes par 3 baan. Als je (na 6 lessen) baanpermissie hebt, kun je ook spelen op de 14 holes par 3/4 baan: naast korte holes zijn er dan ook een paar langere holes (par 4) en heel wat meer uitdagingen. Als je al wat verder kunt slaan, ongeveer 70 meter, ga dan ook lekker oefenen op de grote golfbaan. Door de grote afstanden kun je al je golfclubs gebruiken en heb je minder last van alle hindernissen. Speel dan wel vanaf de afslagplaats die bij je eigen niveau hoort. Klik op het plaatje hieronder voor meer informatie daarover.

Klik op afbeeldingen voor vergroting.


Én let op je speeltempo! Klik op de afbeelding hieronder om te zien hoe lang een rondje golf duurt. Houd het spelletje altijd leuk voor jezelf … en voor de andere golfers!