Jeugd op Almkreek


  Golfen is niet aan leeftijd gebonden, maar het scheelt als je er jong mee begint. Wat je nu leert, vergeet je de rest van je leven niet meer. De meeste topspelers begonnen al op heel jonge leeftijd.

Bij Golfpark Almkreek spelen jongens en meisjes van alle leeftijden, met verschillende spelniveau's. Plezier in het spel is het belangrijkste, maar daarnaast is er ook aandacht voor het verbeteren van het spelniveau. Op Golfpark Almkreek spelen ambitieuze spelers en speelsters, maar er zijn ook kinderen die spelen voor de gezelligheid.

De lessen, onder leiding van een deskundige jeugdpro's, vinden plaats op zondagmorgen. Op vrijdagmiddag/avond trainen de kinderen die competitie spelen extra. De jeugd wordt ingedeeld op leeftijd en spelniveau, zodat iedereen de juiste aandacht krijgt.

Er worden regelmatig gezellige wedstrijden georganiseerd.

Wil je weten of golf ook iets voor jou is? Dan mag je het gewoon komen proberen. Meld je wel van te voren even aan via email (jeugd@golfacademy-almkreek.nl), zodat we weten dat je wilt komen. Wij delen je dan in bij een leuke groep.