INDOOR CLUBAVOND OP ALMKREEK

18-01-2019
INDOOR CLUBAVONDEN
DOET U OOK MEE?


Afgelopen dinsdag 15 januari alweer de 2e INDOOR CLUBAVOND op Golfpark Almkreek.

De 14 enthousiaste deelnemers hebben allen 2 ronden gelopen. Geoefend werd in chippen, spelen van 11 holes op de putting green en de longest op de simulator. Deze avond telde 3 mannen die bijna het maximale aantal punten van 50 behaalden, n.l. 45 punten. Dat waren Joop Strikwerda (wederom), Peter Vollebregt en Kees Ophof. De beste dame was Sandra Hofman met 37 punten. De longest voor de dames was ook voor Sandra met 152 meter en bij de heren sloeg Berend Hofman de longest met 242 meter.

Aan het eind van de avond waren velen nog enthousiast genoeg om te proberen hun slag te verbeteren op de driving range van de simulator. Dus wederom een geslaagde Indoor Clubavond!

Aanstaande dinsdag 22 januari de derde Indoor Clubavond (aanvang 19:00 uur) en dan gaan we weer chippen en putten en op de simulator we spelen een par-4 hole.

Mocht u van te voren een hapje willen eten? Dat kan! Voor deze avond serveren wij een speciale maaltijd voor EUR 12,50 per persoon. Voor leden van Almkreek is deelname aan de Indoor Clubavonden gratis (excl. consumpties).

Voor leden van Almkreek is deelname aan de Indoor Clubavonden gratis (excl. consumpties).
  • De avond start om 19:00 uur en duurt tot ca. 20:30 uur.
  • Hans Mars zal deze avonden begeleiden.
  • Het maximaal aantal deelnemers is 30, dus geeft u zich bijtijds op. 
  • U kunt zich opgegeven via e-mail info@golfpark-almkreek.nl
Wij zouden het hartstikke leuk vinden als u het indoor golfen ook komt uitproberen!

Gezellig!
INDOOR CLUBAVOND OP ALMKREEK

« Terug