Beter golfen = meer spelplezier

Beste leden van onze prachtige Golfclub Almkreek,

“Het mooiste aan morgen is dat ik beter ben dan vandaag”, zei Tiger Woods ooit. “En het maakt niet uit hoe goed je bent. Het kan altijd beter.”

Ik bedoel maar; als Tiger Woods het al zegt. Dan valt het niet echt meer te ontkennen, vind je ook niet?

Edwin en Michel zijn de pro’s van de golfacademie op Almkreek. Maar los van het feit dat @Mi een verwijzing is naar hun voornamen, betekent @mi als je het uitspreekt als “add me”: voeg mij toe aan je golfspel! Wij bieden jou meerwaarde. Wij helpen jou om je spel naar een hoger plan te tillen. Grappig toch? Edwin en Michel hebben het zelf bedacht.

Uit de grootschalige enquête die we dit jaar hebben gehouden onder onze leden, blijkt dat er heel veel behoefte is aan ‘samen trainen’. En dan het liefst met gelijkgestemden in kleine groepjes. Mensen met een vergelijkbaar spelniveau. En dat is precies wat we vanaf januari gaan doen. Onze pro’s hebben daarvoor een mooi programma gemaakt, waarvoor je nu kunt inschrijven. De club draagt bij in de kosten hiervan, zodat je kunt deelnemen tegen een schappelijke prijs.Wie beter wil worden in golf zal er tijd in moeten steken. En door samen te trainen ga je beter golfen. En als je beter gaat golfen, gaat je spelplezier omhoog! En daar gaat het uiteindelijk om. Dat beseffen wij bij de club ook.Daarom heeft de club geïnvesteerd in een mooi programma dat door de pro’s van onze golfacademie is samengesteld.Wil je een idee krijgen wat we met 'Samen trainen' bedoelen? Klik dan op dit linkje: https://youtu.be/dpTY88LrELA. De pro's geven je een impressie wat je kunt verwachten.

Voor slechts EUR 75 krijg je deze winter maar liefst 8 lessen van een uur in een groepje van 6 gelijkgestemden. En ter afsluiting doen we er ook een gezellige wedstrijd achteraan met een lekker hapje en een drankje! Investeren in je spel was nog nooit zo voordelig!

Wat moet je doen? Heel simpel, klik hieronder op de button om jezelf aan te melden en geef de dag van jouw voorkeur aan. Wij nemen dan de komende periode contact met je op om jouw toegang naar een betere golfer in te plannen! Je kunt natuurlijk ook met je team of een groepje inschrijven. Houd wel in de gaten dat je kunt inschrijven tot 31 december.


KLIK HIER OM AAN TE MELDEN!