OLD GRAND DAD WEDSTRIJDVoor alle opa's op Almkreek!
Op 28 september a.s. organiseren we de 1e OLD GRAND DAD clubwedstrijd!
Meer informatie én aanmelden kan via Lex, klik hier.

Old Grand Dad?
Wat is dat? Wat doen zij?


De stichting Old Grand-Dad organiseert al 45 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. Zij verleent financiële steun aan instellingen die gehandicapte jeugd in de gelegenheid stelt meer te sporten, spelen en bewegen, om zo hun bestaan plezieriger te maken.

De stichting doneerde in 2018, namens 6.000 grootvader-donateurs van 117 Nederlandse golfclubs, een bedrag van ruim EUR 140.000 aan 45 organisaties om mooie projecten (mede) mogelijk te maken. Sinds de oprichting – ruim jaar 45 jaar geleden – heeft de stichting al ruim EUR 2,5 miljoen aan goede doelen geschonken. Almkreek ondersteunt deze stichting van harte. Almkreek kan zelf ook activiteiten organiseren voor projecten in onze eigen regio.

Iedere golfende grootvader van Almkreek is meer dan welkom. Enige voorwaarde is een jaarlijkse donatie van EUR 20,= aan de Stichting.

Wil je eerst meer informatie over de Stichting? Bij de receptie op Almkreek liggen flyers en een aantal van de laatste jaarverslagen klaar. Zij geven een goed overzicht van de activiteiten van de stichting. Nog meer informatie vindt u op de website www.oldgranddad.nl

Aanmelden?
Dat kan per e-mail naar de clubconsul van Almkreek, Lex Overweter: overweter@gmail.com