FAMILIEWEDSTRIJD


Beste Golfers,

Zondag 6 september a.s. gaan we het Familietoernooi houden.

Het Familietoernooi wordt landelijk door diverse golfclubs gehouden. Normaal gesproken zou er ook een landelijke finale gehouden worden, dit jaar gaat dat niet door in verband met de coronacrisis.

Een ieder kan meedoen aan het Familietoernooi. We spelen in tweetallen en er dient een familierelatie tussen de twee personen te zijn. Zoals:
  • (Grootouders) ouders met hun (klein-) kinderen
  • Jeugdleden met een oom of tante, een neefje of nichtje, een broer of zus
  • Senioren met een broer of zus, een neef of nicht
  • Ook partners zijn familie.
Starttijd: 12.56 uur op hole 1. Spelvorm: Greensome (beiden slaan af, kiezen de beste bal en spelen daarna om en om verder).

Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor degenen die nog wat minder golfervaring hebben om 9 holes te spelen op de grote baan. Deze wedstrijd wordt gespeeld vanaf de familietees, lichtblauw of paars. Deze wedstrijd start na het Familietoernooi. Start op hole 1. Spelvorm: Greensome. Het beste team wint de Familie wisseltrofee.

De kosten per team / koppel zijn €15,-.

Hier gaan de kosten voor de wedstrijd vanaf (broodje hamburger bij terugkomst en prijsjes). Het restant wat overblijft is voor het goede doel. De NGF heeft dit jaar bepaald dat je eigen golfclub het goede doel is. Omdat door de huidige coronacrisis heel veel golfclubs in zwaar weer terecht zijn gekomen.

We rekenen op jullie.

In schrijven kan door middel van een mail te sturen naarjeugd@golfacademy-almkreek.nl  of bellen naar 06 - 447 404 76 (Jolanda van Meegdenburg).

Met sportieve groet,
De jeugdcommissie