FOOTGOLF

Footgolf, leuk om met familie-, team- of bedrijfsuitje op een ludieke wijze kennis te maken met de golfsport. Bij dit spel wordt er met een voetbal i.p.v. een golfbal gespeeld op onze Pitch- en Puttbaan (14 holes). De wedstrijd wordt gespeeld in teams van 4 personen. Het is de bedoeling om in zo min mogelijk aantal schoppen de bal in de vergrote hole te krijgen. Footgolf is mogelijk op alle dagen van de week.

Je kunt het uitje bijvoorbeeld beginnen met een kopje koffie/ thee met gebak, terwijl door FootGolf Holland uitleg gegeven wordt over de spelregels. Daarna ga je onder professionele begeleiding van FootGolf Holland de baan in. Na deze inspanning geniet je bijvoorbeeld van een biertje met bitterballen. Dit is ideaal voor een gezellig dag uit met vrienden, familie of collega’s! Maar de mogelijkheden zijn veel uitgebreider.

Kinderfeestje Footgolf!
Met je kinderfeestje voetballend de baan door? Kom je kinderfeestje bij Golfpark Almkreek vieren.
Je krijgt eerst uitleg over het spel door Footgolf Holland en daarna ga je een uurtje met je vriendjes en vriendinnetjes de par 3/4 baan in! Na afloop krijg je lekker wat de drinken en een frietje met een snack. De kosten zijn € 19,50 per kind. (minimaal 8 kinderen en 2 begeleiders)

Voor meer informatie, andere mogelijkheden of reserveren, kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling Sales op 0183 - 403 592 of via e-mail sales@golfpark-almkreek.nl.