Sanctie

 
Sanctie op niet naleven van de regels

Wij snappen dat alle deze strikte regels kunnen duizelen en dat je niet altijd in de gaten hebt dat je iets verkeerd doet. Hier zullen wij altijd aan denken als we je aanspreken op jouw gedrag of houding. Om te zorgen dat de regels zoveel mogelijk worden nageleefd én om te voorkomen dat er waarschuwingen voor Almkreek volgen, moeten wij een sanctie stellen.
  • Wij wijzen er op dat jong en oud te allen tijde de aanwijzingen van de medewerkers, stewards en pro's moeten opvolgen!
  • Indien je dit niet doet, volgt eerst een waarschuwing. Deze wordt doorgegeven aan de directie van Almkreek en het bestuur van de golfclub. Je ontvangt een mail ter bevestiging.
  • Mocht je daarna nog steeds de aanwijzingen niet willen opvolgen, dan mag Almkreek je voor één maand de toegang tot het park ontzeggen. Zou jammer zijn, toch?

Als Almkreek moeten wij - net als onze gasten - voldoen aan de regels. De gemeente heeft het recht om te controleren of Almkreek én haar gasten aan de eisen voldoen. Indien niet ... een boete is hoog!